Kalo tek përmbajtja

Në qendër të qytetit Sudbury

A A A

Çfarë po ndodh në Downtown Sudbury? Një pyetje më e mirë do të ishte: çfarë nuk është? Me një bollëk dyqanesh, restorantesh, kafenesh, argëtimi dhe kulture, gjithçka po ndodh pikërisht këtu në Sudbury. Downtown Sudbury i ka të gjitha shërbimet dhe burimet ju po kërkoni, dhe me një të përkushtuar Shoqata e Përmirësimit të Biznesit në qendër të qytetit (BIA), ne kemi ty dhe këtë qytet të mbuluar.

Planifikimi dhe zhvillimi në qendër të qytetit

Pyes veten se çfarë tjetër kemi planifikuar për në qendër të qytetit? Shikoni tonë Plani i Përmirësimit të Komunitetit në qendër të qytetit ose hidhini një sy pikat kryesore të planit. Plani përfshin stimuj për të ulur koston e zhvillimit në Downtown Sudbury për ata që kualifikohen.

Ju gjithashtu mund të shikoni tonë Master Plani në qendër të qytetit Sudbury.

 

Gjërat për të parë dhe bërë në Downtown Sudbury

Downtown Sudbury ofron restorante të shijshme që përshtaten me oreksin dhe shijen tuaj. Po kërkoni një natë jashtë? Mos kërkoni më tej për një mbrëmje të mrekullueshme me muzikë, sport, teatër live dhe disa festivale të jashtëzakonshme. Vizitoni zbulonsudbury.ca për të mësuar rreth gjërave emocionuese që ndodhin në qendrën e qytetit tonë.