Kalo tek përmbajtja

Filloni tuajin
Biznes

A A A

La Qendra Rajonale e Biznesit dhe Lagjet e Inovacionit iniciativat e departamentit të Zhvillimit Ekonomik të Greater Sudbury, ofrojnë një larmi mbështetjeje për këdo që fillon, zgjeron ose operon një biznes në komunitetin tonë. Pavarësisht nëse jeni një sipërmarrës aspirues ose pronar ekzistues biznesi, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Programet e Trajnimit dhe Mbështetjes

Kudo që të jeni në rrugëtimin tuaj të sipërmarrjes, Qendra Rajonale e Biznesit dhe Lagjet e Inovacionit kanë programe që ofrojnë trajnime dhe mentorim për t'ju ndihmuar të filloni dhe të keni sukses, duke përfshirë Kompania fillestare Plus dhe Programi i Inkubimit të IQ.

Planifikimi i biznesit dhe konsultimet

Keni nevojë për ndihmë për të filluar biznesin tuaj? Ne mund t'ju ndihmojmë të krijoni një Plani i biznesit për të ngritur dhe funksionuar biznesin tuaj. Nëse keni nevojë për ndihmë, mund të rezervoni një konsultim biznesi një-në-një me stafin tonë.

Licencat dhe lejet

Të kuptosh se çfarë licencash dhe lejesh ju nevojiten për të operuar një biznes ndonjëherë mund të duket dërrmuese. Na lini neve! Ne mund t'ju japim një listë të të gjithave licencat dhe lejet e biznesit ju duhet të filloni biznesin tuaj.

Ngjarjet dhe rrjetet

Ne ofrojmë mundësitë e ngjarjeve të të mësuarit dhe rrjetëzimit për t'ju ndihmuar të merrni aftësitë që ju nevojiten për të drejtuar një biznes të suksesshëm. Takohuni me drejtues të industrisë dhe krijoni lidhje në komunitet. Partnerët tanë në Dhoma e Tregtisë Greater Sudbury organizoni gjithashtu një sërë ngjarjesh të rrjetëzimit që mund t'ju ndihmojnë të takoheni me sipërmarrës dhe udhëheqës vendas me të njëjtin mendim.

Grantet dhe financimet

Ka një larmi të grante dhe mundësi financimi për bizneset e vogla në komunitetin tonë. Ne mund t'ju ndihmojmë të merrni fonde për të filluar ose zgjeruar biznesin tuaj.

Biblioteka e burimeve

Vizioni i biblioteka e burimeve përmban informacion mbi planifikimin e biznesit, kërkimin e tregut, financimin, marketingun, të drejtat e autorit dhe markat tregtare, dhe shumë më tepër.

Pse Sudbury

Gjeni pse Sudbury është komuniteti i përsosur për biznesin tuaj. Nga tona sektorë të ndryshëm të biznesit, Të komunitet në rritje fuqi punëtore të kualifikuar, ka kaq shumë arsye për të zgjedhur Greater Sudbury për sipërmarrjen tuaj të ardhshme të biznesit.