Kalo tek përmbajtja

Partneriteti Lokal i Emigracionit

A A A

logo LIP

Jemi shumë të lumtur që keni zgjedhur Greater Sudbury si shtëpinë tuaj. Sudbury është një qytet që feston diversitetin, multikulturalizmin dhe respektin reciprok për të gjithë qytetarët tanë.

Sudbury është krenar që ju mirëpret në atë që ne besojmë se është një nga qytetet më të mëdha në vendin tonë. Ne e dimë se do të ndiheni si në shtëpinë tuaj dhe ne do të punojmë për t'u siguruar që ndiheni mirë.

Ne ju ftojmë të eksploroni se çfarë Sudbury ka për të ofruar ardhurve dhe disa nga të mahnitshmet tona bizneset lokale dhe destinacionet turistike.

Partneriteti Lokal i Imigrimit Sudbury (SLIP) fokusohet në zhvillimin e iniciativave të ndryshme për të siguruar që Greater Sudbury të vazhdojë të jetë një komunitet mikpritës për të ardhurit e të gjitha sferave të jetës.

목적,en

SLIP nxit një mjedis gjithëpërfshirës, ​​angazhues dhe bashkëpunues me palët e interesuara lokale për të identifikuar çështjet, për të ndarë zgjidhjet, për të ndërtuar kapacitete dhe për të ruajtur kujtesën kolektive me qëllim të sigurimit të tërheqjes, vendosjes, përfshirjes dhe mbajtjes së të ardhurve në qytetin e Greater Sudbury.

vizion

Të bashkuar për një Sudbury të Madh gjithëpërfshirës dhe të begatë

Shiko Plani Strategjik i Partneriteteve Lokale të Imigracionit Sudbury 2021-2025.

SLIP është një projekt i financuar nga federale përmes IRCC brenda Divizionit të Zhvillimit Ekonomik të qytetit të Greater Sudbury

Pse ka rëndësi emigracioni

Emigracioni luan një rol të rëndësishëm në rritjen ekonomike dhe diversitetin kulturor të komunitetit tonë.

Është jetike të dëgjosh historitë e individëve që zgjedhin të jetojnë dhe punojnë në Greater Sudbury. Më të Madhe Së bashku u lançua nga Partneriteti Lokal i Imigracionit në bashkëpunim me Qytetin e Greater Sudbury duke treguar histori imigracioni që festojnë diversitetin kulturor të Greater Sudbury.

Vizioni i Infografia e çështjeve të imigracionit demonstron vlerën e emigracionit për të ndihmuar në krijimin e një komuniteti të gjallë dhe të fortë.

Pse ka rëndësi emigracioni

Shkarkoni PDF-në

Ngjarjet në komunitetin tonë

Më poshtë janë ngjarjet e ardhshme në komunitetin tonë për të sapoardhurit. Mund të gjendet një kalendar i plotë i ngjarjeve të Sudbury këtu.

Logoja e IRCC