Kalo tek përmbajtja

Ne jemi te bukur

Pse Sudbury

Nëse po konsideroni një investim biznesi ose zgjerim në City of Greater Sudbury, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Ne punojmë me bizneset gjatë gjithë procesit të vendimmarrjes dhe mbështesim tërheqjen, zhvillimin dhe mbajtjen e biznesit në komunitet.

20th
Vendi më i mirë për të rinjtë për të punuar në Kanada - RBC
20000+
Studentët e regjistruar në arsimin pas të mesëm
50th
Vendi më i mirë në Kanada për punë - BMO

Lokacioni

Sudbury - Harta e vendndodhjes

Ku është Sudbury, Ontario?

Ne jemi drita e ndalesës së parë në veri të Torontos në autostradën 400 dhe 69. Vendndodhja qendrore 390 km (242 mi) në veri të Torontos, 290 km (180 mi) në lindje të Sault Ste. Marie dhe 483 km (300 mi) në perëndim të Otavës, Greater Sudbury formon qendrën e aktivitetit të biznesit verior.

Gjeni dhe zgjeroni

Greater Sudbury është qendra rajonale e biznesit për Ontarion Veriore. Filloni kërkimin tuaj për vendndodhjen ideale për të gjetur ose zgjeruar biznesin tuaj.

Lajmet e fundit

Objekti i parë i Kanadasë për përpunimin e materialeve të baterive do të ndërtohet në Sudbury

Wyloo ka hyrë në një Memorandum Mirëkuptimi (MOU) me Qytetin e Greater Sudbury për të siguruar një parcelë toke për të ndërtuar një objekt të përpunimit të materialeve të baterive në rrjedhën e poshtme.

Greater Sudbury vazhdoi të shohë rritje të fortë në 2023

Në të gjithë sektorët, Greater Sudbury përjetoi rritje të jashtëzakonshme në 2023.

Shoresy Sezoni i Tretë

Sudbury Blueberry Bulldogs do të godasë akullin më 24 maj 2024 ndërsa sezoni i tretë i Jared Keeso's Shoresy premierë në Crave TV!