Kalo tek përmbajtja

Nxitjet

Po përgatiteni për të filluar xhirimet në zonën e Greater Sudbury? Përfitoni nga kreditë tatimore rajonale, provinciale dhe federale të filmit dhe videove që janë në dispozicion.

Korporata e Fondit të Trashëgimisë Veriore të Ontarios

La North Ontario Heritage Fund Corporation (NOHFC) mund të mbështesin prodhimin tuaj filmik ose televiziv në Greater Sudbury me programet e tyre financuese. Financimi është i disponueshëm bazuar në shpenzimet e projektit tuaj në Ontario Veriore dhe mundësitë e tij për punësim për banorët në komunitetin tonë.

Kredi tatimore në Ontario për Filmin dhe Televizionin

La Kredia tatimore e filmit dhe televizionit në Ontario (OFTTC) është një kredi tatimore e rimbursueshme që mund t'ju ndihmojë me kostot e punës gjatë prodhimit tuaj në Ontario.

Kredi tatimore për shërbimet e prodhimit në Ontario

Nëse prodhimi juaj i filmit ose televiziv kualifikohet, Kredi tatimore për shërbimet e prodhimit në Ontario (OPSTC) është një kredi tatimore e rimbursueshme për të ndihmuar me punën e Ontarios dhe shpenzimet e tjera të prodhimit.

Kredi tatimore për animacionet kompjuterike në Ontario dhe efektet speciale

La Kredi tatimore për animacionet kompjuterike dhe efektet speciale në Ontario (OCASE). është një kredi tatimore e rimbursueshme që ju ndihmon të kompensoni koston e animacionit kompjuterik dhe efekteve speciale. Ju mund të kërkoni kredinë tatimore OCASE për kostot e pranueshme përveç OFTTC or OPSTC.

Kredi tatimore për prodhimin e filmit ose videove kanadeze

La Kredi tatimore për prodhimin e filmit ose videove kanadeze (CPTC) siguron prodhime të pranueshme me një kredi tatimore plotësisht të rimbursueshme, e disponueshme në një normë prej 25 për qind të shpenzimeve të kualifikuara të punës.

E administruar së bashku nga Zyra Kanadeze e Certifikimit Audio-Vizuale (CAVCO) dhe Agjencia e të Ardhurave të Kanadasë, CPTC inkurajon krijimin e programeve kanadeze të filmit dhe televizionit dhe zhvillimin e një sektori aktiv të prodhimit vendas të pavarur.

Financimi I HARTUAR

Prodhimi i Arteve Mediatike të CION: I praktikuar, i punësuar, i zhvilluar (MAPPED) programi është një fond asistence prodhimi, i krijuar për të ndihmuar prodhuesit e filmave dhe televizionit të ofrojnë trajnime në punë për banorët e Ontarios Veriore që kërkojnë të punojnë në industri. MAPPED kërkon të plotësojë burimet ekzistuese të financimit në mënyrë që të punësojë dhe trajnojë punonjës të rinj të filmit dhe televizionit duke siguruar fonde të pjesshme për të trajnuarit e ekuipazhit të Ontarios Veriore në një maksimum prej 10,000 dollarë për prodhim.