Kalo tek përmbajtja

Stimujt dhe programet

A A A

Na kontaktoni për të mësuar rreth stimujve dhe programeve të disponueshme për biznesin tuaj. Ne do të punojmë me ju për të gjetur programin, grantin ose nxitjen që funksionon për ju për të siguruar që projekti juaj i ardhshëm të jetë i suksesshëm në Greater Sudbury. Ne mund t'ju ndihmojmë t'ju këshillojmë gjatë procesit të aplikimit dhe shumë më tepër. Vetem pyet!

Të bësh biznes në Sudbury ju jep akses në mundësi unike nxitëse ekskluzive për Ontarion Veriore. Mësoni më shumë rreth këtyre programeve unike dhe të tjerëve.