Kalo tek përmbajtja

Accessibility

A A A

Si një ndarje e qytetit të Greater Sudbury, Zhvillimi Ekonomik është i përkushtuar të sigurojë që shërbimet që ne ofrojmë janë të aksesueshme për të gjithë, pavarësisht nga aftësitë e tyre. Vizitoni Sudbury e Madhe për të mësuar më shumë rreth mënyrës se si mbledhim komente dhe punojmë për të hequr barrierat ndaj aksesueshmërisë në komunitetin tonë.

Kërkoni një dokument të formatit alternativ

Na kontaktoni nëse dëshironi të kërkoni një dokument të disponueshëm në faqen tonë të internetit në një format alternativ. Ne do të punojmë me ju për të gjetur një format të përshtatshëm që merr parasysh nevojat tuaja për aksesueshmëri.