Kalo tek përmbajtja

Storie te Suksesshme

A A A

Zhvillimi Ekonomik i Madh Sudbury ofron mbështetje për të gjitha bizneset, pavarësisht nëse jeni duke hapur një start-up ose kërkoni të zgjeroni dhe rritni një sektor kryesor ekonomik. Mund të jetë e dobishme të rishikoni përvojat e pronarëve të tjerë të bizneseve dhe sfidat që ata kanë kapërcyer. Këtu janë disa histori suksesi që tregojnë se si ne mund ta ndihmojmë biznesin tuaj të rritet dhe të lulëzojë në Sudbury.

Shtëpia e Verdhë

Një studio krijuese me një ndalesë e specializuar në ilustrim me porosi, dizajn grafik dhe fotografi.

Lexo më shumë

Bimët e Ujkut dhe Pishave

Wolf & Pine Herbals krijon produkte natyrale të kujdesit për bukurinë me një strategji unike të markës duke përdorur pak humor përmes emrave të nënkuptuar seksuale të dyfishta dhe përshkrimeve argëtuese.

Lexo më shumë

Platypus Studios Inc.

Platypus Studios Inc. është një kompani e zhvillimit të lojërave e fokusuar në krijimin e lojërave edukative për epokën moderne.

Lexo më shumë

Shtëpia e Produksionit NOVA Films

Nova Films është një studio kinematografie butik që është e specializuar në kapjen e momenteve dhe historive të veçanta në një ditë dasme.

Lexo më shumë

Fancy për një Tee

Fancy to a Tee është një linjë veshjesh për femra në pronësi lokale, e cila merr tekstile të parapëlqyera, të tilla si tezat grafike, dhe i transformon ato në një art të veçantë të veshjes.

Lexo më shumë

forever Baby & Kids

Një markë e aksesorëve të stilit të jetesës për fëmijë, e cila krijon aksesorë flokësh të punuar me dorë, me cilësi të lartë, papion dhe shalle.

Lexo më shumë

Shërbimet komunale Cablewave

Pronari, Anthony McRae, i jep kredi SCP-së për njohuritë e ndara nga ekspertët e biznesit lokal dhe mentorimin e ofruar për të përgatitur një plan të duhur për të zgjeruar shërbimet e tij inxhinierike të shërbimeve në të gjithë Ontario.

Lexo më shumë