Kalo tek përmbajtja

Filmi dhe Industritë Kreative

A A A

Sudbury është qendra e xhirimeve të Ontarios Veriore. Na kontaktoni për të qenë pjesë e suksesit në industrinë tonë të filmit dhe kreativitetit në rritje të vazhdueshme.

0
Ditët mesatare të xhirimeve në vit
0
Produksionet e filmit dhe televizionit janë xhiruar në Sudbury që nga viti 2012
$0M
Shpenzimet totale lokale që nga viti 2012

Gjeni vendin perfekt

Vendndodhjet e panumërta të xhirimeve të Sudbury mund të strehojnë një sërë sfondesh. Nga qendrat tona urbane në mbi 330 liqene të pacenuar dhe 200 km shtigje me shumë përdorime të vendosura në katër stinë të ndryshme, do të gjeni vendin e përsosur për të xhiruar projektin tuaj të ardhshëm. Zonat tona urbane, topografia befasuese dhe vendet e minierave industriale janë paraqitur në një sërë prodhimet e kaluara filmike dhe televizive.

Si mund të ndihmojmë

Filmoni në Sudbury dhe do të keni akses në shumë istimuj dhe programe financimi që mbështesin filmin dhe televizionin në komunitetin tonë. Eksploroni tonën objektet, burimet dhe shërbimet dhe ne do t'ju ndihmojmë të gjeni objekte më të avancuara, profesionistë të aftë vendas dhe burime të disponueshme në zonën tonë.

Lejet e filmit

Filloni duke aplikuar për tuajin lejen e filmit dhe rishikoni udhëzimet tona për të shmangur çdo vonesë të panevojshme.

Arte dhe kultura

Ne jemi të artit dhe kulturës kryeqyteti i Ontarios Veriore, i famshëm për kreativitetin dhe grupin tonë të granteve, programeve dhe ngjarjeve. Jemi në shtëpi Cinéfest, festivali i katërt më i madh i filmit në Kanada. Kjo ngjarje nëntë-ditore tani përfshin seminare dhe sesione rrjetëzimi ku mund të takoni qindra profesionistë të industrisë kanadeze.

Aktorët e Letterkenny
Aktorët e Letterkenny
Set filmash - Aktorë në tryezë
Seti i filmit
Set filmash - Studiot e Filmit në Ontario Veriore
Seti i filmit
Seti i filmit
Kompania me qira e pajisjeve të filmit me ruajtje të madhe
Pajisjet e Kompanisë së Prodhimit të Filmit
Seti i filmit
Shtegu me dëborë i rrethuar nga pisha të mbuluara në dëborë
Ndërtesa Flatiron në qendër të qytetit
Lumi i rrethuar nga pemë
Ujëvara Onaping Falls me pemë shumëngjyrëshe të vjeshtës
Rezidenca e këmbanave
Liqeni Ramsey
Nikel i madh
Foto e Downtown Sudbury
Pamje ajrore e Kolegjit Kambrian
Lily Creek Boardwalk i rrethuar nga bari i gjatë dhe shkencë në veri në sfond
Foto e liqenit të rrethuar nga kodra dhe pemë shkëmbore
Foto e liqenit të rrethuar nga kodra dhe pemë shkëmbore
Foto e liqenit të rrethuar nga kodra dhe pemë shkëmbore
Shtegu i jashtëm i patinazhit në akull i rrethuar nga borë dhe pemë
Foto e liqenit të rrethuar nga kodra dhe pemë shkëmbore
Shpellë e Shatërvanit të Ujit dhe Shtyllave të Zojës së Lourdes
Shpella e Zojës së Lourdes Shtyllat në gjysmërreth
Kurs ari me shtëpi në plan të parë
Shpella e Zojës së Lourdes Shtyllat në gjysmërreth
Belveder në fushën e golfit
Pamje ajrore e ndërtesës në Universitetin Laurentian
Foto e liqenit me shëtitje të gjatë
Sudbury Yacht Club me jahte
Shesh patinazhi hokej
Shkenca Veri
Ramsey Lake Gazebo me pamje nga uji
Plazhi i liqenit Ramsey me Kullën e shpëtimit
Mural dhe Kishë në qendër të qytetit Sudbury
Foto e Plazhit
Seti i filmit
Seti i filmit
Seti i filmit
Aktorët e LetterkennySet filmash - Aktorë në tryezëSeti i filmitSet filmash - Studiot e Filmit në Ontario VerioreSeti i filmitSeti i filmitKompania me qira e pajisjeve të filmit me ruajtje të madhePajisjet e Kompanisë së Prodhimit të FilmitSeti i filmitShtegu me dëborë i rrethuar nga pisha të mbuluara në dëborëNdërtesa Flatiron në qendër të qytetitLumi i rrethuar nga pemëUjëvara Onaping Falls me pemë shumëngjyrëshe të vjeshtësRezidenca e këmbanaveLiqeni RamseyNikel i madhFoto e Downtown SudburyPamje ajrore e Kolegjit KambrianLily Creek Boardwalk i rrethuar nga bari i gjatë dhe shkencë në veri në sfondFoto e liqenit të rrethuar nga kodra dhe pemë shkëmboreFoto e liqenit të rrethuar nga kodra dhe pemë shkëmboreFoto e liqenit të rrethuar nga kodra dhe pemë shkëmboreShtegu i jashtëm i patinazhit në akull i rrethuar nga borë dhe pemëFoto e liqenit të rrethuar nga kodra dhe pemë shkëmboreShpellë e Shatërvanit të Ujit dhe Shtyllave të Zojës së LourdesShpella e Zojës së Lourdes Shtyllat në gjysmërrethKurs ari me shtëpi në plan të parëShpella e Zojës së Lourdes Shtyllat në gjysmërrethBelveder në fushën e golfitPamje ajrore e ndërtesës në Universitetin LaurentianFoto e liqenit me shëtitje të gjatëSudbury Yacht Club me jahteShesh patinazhi hokejShkenca VeriRamsey Lake Gazebo me pamje nga ujiPlazhi i liqenit Ramsey me Kullën e shpëtimitMural dhe Kishë në qendër të qytetit SudburyFoto e PlazhitSeti i filmitSeti i filmitSeti i filmit