Kalo tek përmbajtja

Shërbime Biznesi dhe Profesionale

A A A

Sudbury është shtëpia e një sërë sipërmarrjesh biznesi dhe shërbimesh profesionale. Kultura jonë e fortë sipërmarrëse ka çuar në mbi 12,000 biznese lokale pasi jemi bërë sektori kryesor i punësimit në rajon.

Fryma sipërmarrëse e komunitetit tonë e ka themelin në industrinë minerare; megjithatë, sot sipërmarrja po shfaqet edhe në sektorë dhe hapësira të tjera.

Sektori ynë i shitjes me pakicë është rritur ndjeshëm gjatë dekadës së fundit. Si qyteti më i madh në Ontario Veriore, Sudbury është qendra rajonale për shitje me pakicë. Njerëzit nga i gjithë veriu e shohin Sudbury-n si destinacionin e tyre të blerjeve.

Me popullsinë e tretë më të madhe frankofone në Kanada jashtë Quebec-ut, Sudbury ka fuqinë punëtore dygjuhëshe që ju nevojitet për t'u shërbyer klientëve tuaj. Fuqia jonë punëtore dygjuhëshe e ka bërë Sudbury-n epiqendrën e veriut për zyrat administrative, qendrat e thirrjeve dhe selitë e biznesit. Ne jemi gjithashtu shtëpia e qendrës më të madhe tatimore të Agjencisë së të Ardhurave të Kanadasë në Kanada.

Mbështet biznesi

Nëse jeni duke kërkuar për të filloni një biznes në Sudbury, tonë Qendra Rajonale e Biznesit ose ekspertët tanë të investimeve dhe zhvillimit të biznesit mund të ndihmojnë. Qendra Rajonale e Biznesit ofron planifikim dhe konsultime biznesi, licenca dhe leje biznesi, financime, stimuj dhe më shumë. Ekipi ynë i Zhvillimit Ekonomik mund t'ju ndihmojë të lundroni nëpër fazat e planifikimit dhe zhvillimit, zgjedhjen e vendndodhjes, mundësitë e financimit dhe shumë më tepër.

Dhoma e Tregtisë Greater Sudbury

Partnerët tanë në Dhoma e Tregtisë Greater Sudbury ofron një sërë ngjarjesh të rrjeteve të biznesit, stimuj, një buletin dhe mbështetje biznesi.

Sherbim profesional

Si një qendër rajonale në Ontario Veriore, Greater Sudbury është shtëpia e një sërë shërbimesh profesionale, të tilla si firma ligjore, kompani sigurimesh, firma arkitekturore dhe më shumë.

Mësoni më shumë rreth fuqisë punëtore që do të mbështesë biznesin tuaj, diversitetin e bizneseve tona dhe koston për të operuar një biznes në tonë faqja e të dhënave dhe demografisë.

Histori suksesi

Check out tonë histori suksesi dhe zbuloni se si mund t'ju ndihmojmë të arrini qëllimet tuaja të biznesit.