Kalo tek përmbajtja

Talent
Rekrutim

A A A

Në Greater Sudbury, ju do të keni qasje në të arriturat dhe njohuritë tona pishinë talentesh.

Punësimi i të ardhurve

Ne mund t'ju ndihmojmë të gjeni të aftë ardhurve si dhe rrugët e disponueshme të imigracionit, duke përfshirë Projekti Pilot i Imigracionit Rural dhe Verior të Sudbury (RNIP). Ndiqni tonë lajm për t'u regjistruar në panairin e ardhshëm të punës ku mund të takoni organizatat e vendbanimeve dhe punonjësit e kualifikuar.

Ekipi ynë

Ekipi ynë mund t'ju lidhë me burimet dhe rrjetet për të ndihmuar në adresimin e nevojave tuaja për fuqinë punëtore. Si pjesë e përpjekjeve tona për zhvillimin e fuqisë punëtore, ekipi ynë merr pjesë dhe organizon panaire karriere për të ndihmuar kompanitë të gjejnë punëtorët e kualifikuar që u nevojiten. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me ndërtimin e fuqisë tuaj punëtore, na kontaktoni në [email mbrojtur].