Kalo tek përmbajtja

Profili i Komunitetit

A A A

Greater Sudbury po zgjerohet shpejt me një popullsi të lulëzuar prej më shumë se 166,000 banorësh dhe gati gjysmë milioni njerëz që jetojnë brenda një rrezeje 160 km (100 mi). Vendndodhja jonë strategjike, baza e fortë industriale dhe fuqi punëtore shumë të kualifikuar kombinoni për ta bërë Sudbury të pozicionuar në mënyrë ideale për të mbështetur biznesin tuaj si nga ana e klientit ashtu edhe nga ana e konsumatorit.

Shiko pse Sudbury është vendi më i mirë për të filluar ose rritur biznesin tuaj. Nuk jeni i sigurt se ku të filloni? Shikoni më të fundit tonë Buletini Ekonomik, Raporti vjetor, ose thjesht lexoni statistikat e mëposhtme.