Kalo tek përmbajtja

Kontaktoni

A A A

Gati për të filluar investimin ose zgjerimin e ardhshëm të biznesit tuaj në Greater Sudbury? Ekspertët tanë të zhvillimit ekonomik janë këtu për të ndihmuar:

Na dërgoni email në [email mbrojtur]

I telefonit: 705-674-4455 x5609
Linja telefonike e biznesit: 705-690-9937
Toll-free: 1-866-451 8525-
fax: 705-671-6767

Takohen ekipi ynë

Duke na vizituar

Jeni të mirëpritur të ndaleni në zyrën tonë në qendër të Sudbury:

Zhvillimi Ekonomik i Madh Sudbury
Kati i parë, Rruga Brady 200
Sheshi Tom Davies
Stn A, kutia postare 5000
Sudbury, ON P3A 5P3

Orari i punës: 8:30 deri në 4:30

Shënim: Për kandidatët që aplikojnë në Programin Pilot të Imigracionit Rural dhe Verior, ju lutemi dërgoni email [email mbrojtur]. Për fat të keq, për shkak të kërkesave të programit, stafi nuk është në gjendje të pranojë takime për vizitë në këtë moment.