Kalo tek përmbajtja

Të dhënat dhe demografia

A A A

Greater Sudbury është komuniteti më i madh në Ontario Veriore. Komuniteti ynë në rritje përfshin një fuqi punëtore të kualifikuar dhe bazë të ndryshme klientësh për të ndihmuar në mbështetjen e një sërë sipërmarrjesh biznesi. Pavarësisht nëse jeni fillimi i një biznesi ose duke kërkuar të investojmë në rajon, të dhënat tona demografike ofrojnë një pamje të komunitetit.

Me mungesën në rritje të punëtorëve të kualifikuar në mbarë vendin, nuk është gjithmonë e lehtë të gjesh punëtorët e kualifikuar që të nevojiten për të zgjeruar më tej biznesin tënd. Ekipi ynë i zhvillimit të fuqisë punëtore mund t'ju ndihmojë të tërheqni talentin që ju nevojitet për ta çuar biznesin tuaj në një nivel tjetër.

Të dhënat demografike

Shiko të plotë harta e të dhënave demografike, e organizuar në faqen e internetit të City of Greater Sudbury.

Shqyrtoni të dhënat tona interaktive demografike më poshtë dhe Buletini Ekonomik për një pasqyrë të komunitetit tonë. Kjo përfshin normat tona të punësimit, punësimin sipas industrisë, moshën mesatare, të ardhurat e familjes, të dhënat e pasurive të paluajtshme dhe më shumë, për t'ju ndihmuar të kuptoni më mirë komunitetin tonë.