Kalo tek përmbajtja

Takime, Konventa dhe Sporte

A A A

Greater Sudbury ka shumë hapësira unike me sfonde spektakolare të plotësuara nga mikpritja jonë e njohur veriore, duke e bërë atë vendin e përsosur për të planifikuar ngjarjen tuaj.

Zbuloni Sudbury

Sudbury ka përvojë të gjerë në organizimin e takimeve, konferencave dhe ngjarjeve sportive. Zbuloni Sudbury mund t'ju ndihmojë të filloni me planifikimin e ngjarjes suaj sot. Ata do të ndihmojnë në gjetjen e hapësirës suaj ideale, përcaktimin e logjistikës dhe aplikimin për programe dhe financime mbështetëse të ngjarjeve turistike.

Shërbimet e tyre përfshijnë:

  • Turne për zgjedhjen e vendit dhe vendndodhjes
  • Turne familjarizimi (FAM).
  • Mbështetja e ofertës duke përfshirë përgatitjen dhe dorëzimin
  • Partneritete dhe mblesëri
  • Programimi i familjes dhe bashkëshortit
  • Paketat e mirëseardhjes