Kalo tek përmbajtja

Prodhimi dhe industria

A A A

Sektori i prodhimit në Greater Sudbury është rritur kryesisht nga sektori i furnizimit dhe shërbimeve minerare. Shumë prodhues furnizojnë pajisje, makineri dhe komponentë të tjerë industrialë të përpunuar për kompanitë e shërbimit të minierave dhe furnizimit.

Prodhim lokal

Kompanitë që duan të jenë afër një qendre globale për minierat kanë krijuar operacione në Greater Sudbury. Ka më shumë se 250 kompani prodhuese në Greater Sudbury, që ofrojnë shërbime dhe produkte globalisht.

Kompanitë tona duke përfshirë Hard-Line, Miniera Dixhitale Maestro, Sling Choker Prodhimdhe Mekatronika jonike po ndryshojnë peizazhin në botën e minierave dhe prodhimit. Me teknologjitë e pastra që zhvillohen dhe zbatohen me shpejtësi në të gjithë botën nga këto kompani dhe shumë të tjera, nuk ka dyshim pse Sudbury është një lojtar kyç në industri.

Talent

Tre shkollat ​​tona pas të mesme mbështesin kërkesën në rritje për punëtorë të kualifikuar në industrinë e prodhimit. Me qindra programe për të zgjedhur në nivelin e Kolegjit dhe Universitetit në frëngjisht dhe anglisht, fuqia jonë punëtore është e pajisur për ta bërë Sudbury destinacionin tuaj për investimin ose zgjerimin e ardhshëm të biznesit tuaj.