Kalo tek përmbajtja

Maps

A A A

Greater Sudbury është qendra rajonale e biznesit për Ontarion Veriore. Pranë rrugëve kryesore të transportit dhe vetëm një fluturim i shpejtë nga Toronto dhe tregje të tjera të rëndësishme, kjo është një gjë e mrekullueshme vend për biznesin tuaj.

Eksploroni këto harta për të mësuar më shumë rreth peizazhit tonë gjeografik. Ka harta demografike, harta tokësore të disponueshme, harta zonimi dhe zhvillimi dhe më shumë.

Harta që tregon Sudbury në Ontario

Qasja në hekurudhë

Të dy Hekurudhat Kombëtare Kanadeze dhe Hekurudhat Kanadeze të Paqësorit identifikojnë Sudbury si një destinacion dhe pikë transferimi për mallrat dhe pasagjerët që udhëtojnë në veri dhe në jug në Ontario. Konvergjenca e CNR dhe CPR në Sudbury gjithashtu lidh udhëtarët dhe mallrat e transportuara nga brigjet lindore dhe perëndimore të Kanadasë.

Hekurudhat Sudbury