Kalo tek përmbajtja

BEV TË THELLË

Konferenca e Minierave për Lëvizshmërinë
May 29-30, 2024

A A A

Faleminderit të gjithë të pranishmëve, folësve dhe partnerëve për suksesin e konferencës së tretë BEV In-Depth: Mines to Mobility.

Mezi presim të ndajmë lajmet për konferencën e ardhshme në muajt e ardhshëm.

Rreth Nesh

3rd Konferenca BEV In-Depth: Mines to Mobility përfshin një darkë hapëse më 29 maj dhe një konferencë të plotë ditore më 30 maj 2024 në Kolegji Cambrian i Arteve dhe Teknologjisë së Aplikuara në Sudbury, Ontario.

Duke u mbështetur në suksesin e vitit të kaluar, konferenca do të vazhdojë të vendosë nën mikroskop të gjithë zinxhirin e furnizimit të baterive EV, duke shqyrtuar mundësitë dhe sfidat e jashtëzakonshme që duhen kapërcyer në avancimin e ekonomisë së baterive elektrike. Sipas dizajnit, temat e sesionit, folësit dhe panelistët do të eksplorojnë bashkëpunimin ndërsektorial me pjesëmarrjen e bizneseve që nxisin inovacionin në automobil, bateri, energji të gjelbër, miniera dhe përpunim mineralesh, si dhe kompani të ndryshme aleate të furnizimit dhe shërbimeve.

Përveç kësaj, ne ftojmë delegatët e konferencës dhe publikun të shikojnë dhe testojnë automjetet elektrike me bateri gjatë gjithë ditës së konferencës më 30 maj.

Duke u mbështetur në suksesin e jashtëzakonshëm të viteve të kaluara, konferenca dhe ekspozita jonë paralele bashkë-organizohen nga Cambrian College, EV Society, Frontier Lithium dhe City of Greater Sudbury. Për më tepër, ne jemi të kënaqur të ofrojmë këtë konferencë unike në bashkëpunim me Accelerate-ZEV, Electric Autonomy Canada dhe Ontario Vehicle Innovation Network (OVIN) të cilët së bashku i shtojnë vlerë dhe ekspertizë të rëndësishme programit.

Sponsorët e Konferencës

Sponsor i pritjes

Sponsorët e Fireside Lounge