Kalo tek përmbajtja

Sudbury në PDAC

Greater Sudbury është shtëpia e kompleksit industrial të minierave më të mëdha të integruara në botë me nëntë miniera operative, dy mullinj, dy shkritore, një rafineri nikel dhe mbi 300 kompani furnizimi dhe shërbimi minerare. Ky avantazh ka shkaktuar një pjesë të madhe të inovacionit dhe adoptimit të hershëm të teknologjive të reja që shpesh zhvillohen dhe testohen në nivel lokal për eksport global.

Mirë se vini në Greater Sudbury

Sektori ynë i furnizimit dhe i shërbimeve ofron zgjidhje për çdo aspekt të minierave, nga fillimi deri te riparimi. Ekspertiza, reagimi, bashkëpunimi dhe inovacioni janë ato që e bëjnë Sudbury një vend të mrekullueshëm për të bërë biznes. Tani është koha për të parë se si mund të jeni pjesë e qendrës globale të minierave.

Atikameksheng Anishnawbek, Wahnapitae First Nation dhe City of Greater Sudbury janë të nderuar që kanë mbajtur Drekën tonë të parë të Partneritetit më 5 Mars 2024 nga ora 11:30 deri në 1:30 në Hotelin Fairmont Royal York.

Ne diskutuam se si partneritetet e forta dhe të ndershme midis Kombeve të Parë, bashkisë dhe industrisë private të minierave mund të krijojnë prosperitet afatgjatë ekonomik lokal përmes vlerave të përbashkëta kulturore dhe mjedisore.

Udhëheqësit pasionantë dhe të guximshëm ndanë histori të sfidave dhe sukseseve të hasura ndërsa mësojnë nga e kaluara, veprojnë në të tashmen dhe ëndërrojnë për mundësitë e së ardhmes sonë.

Për të mësuar më shumë rreth partneritetit dhe dy kombeve të para:

Aki-eh Dibinwewziwin

Atikameksheng Anishnawbek

Wahnapitae Kombi i Parë

Pritja e grupit të minierave Sudbury

Faleminderit që morët pjesë në pritjen e grupit të minierave në Sudbury më 5 mars 2024. Ishte një ngjarje rekord, me mbi 500 të ftuar nga e gjithë bota. Ne ishim në gjendje të festonim historinë e pasur të minierave të komunitetit tonë, përparimin që kemi bërë dhe risitë që do të vijnë, të cilëve iu bashkuan drejtues të minierave, zyrtarë qeveritarë dhe drejtues të Kombeve të Parë në këtë festë.
 

Ngjarja u zhvillua të martën, më 5 mars 2024 nga ora 6 deri në 9:XNUMX në Fairmont Royal York.

Sponsorët për 2024

Sponsorët e Platinumit
Sponsorët e Artë
Sponsorë argjendi