Kalo tek përmbajtja

Talent

A A A

Greater Sudbury ka talentin e aftë dhe fuqinë punëtore me përvojë për të plotësuar nevojat e biznesit tuaj. Përdorni popullsinë tonë me përvojë dhe fuqinë punëtore dygjuhëshe për të përmbushur qëllimet tuaja ekonomike dhe rritjen e kompanisë.

E komunitetit tonë sektorët kyç përfshijnë arsimin, kërkimin, minierat, kujdesin shëndetësor, prodhimin, filmin dhe më shumë. Ne mbajmë njerëzit e aftë dhe krijues të nevojshëm për të stafuar këto industri në rritje dhe për të përmirësuar perspektivën ekonomike të Ontarios Veriore.

Arsim

Ne kemi një grup të larmishëm talentesh që ndjekin dhe diplomohen nga pesë qendrat tona të arsimit të lartë. Mësoni më shumë rreth mundësive dhe të diplomuarve tanë nga:

Forca e punës

Ne kemi fuqinë punëtore të aftë për të mbushur një gamë të gjerë industrish dhe organizatash. Ne jemi gjithashtu këtu për t'ju ndihmuar nëse keni vështirësi në gjetjen e punëtorëve të kualifikuar që ju nevojiten. Sudbury u zgjodh si pjesë e Programi Pilot i Imigracionit Rural dhe Verior, të cilat mund t'ju ndihmojnë në gjetjen e punëtorëve ndërkombëtarë. Nëse nuk mund të gjeni punëtorët që ju nevojiten, ka mundësi që ne mund t'i shqyrtojmë me ju.

Shikoni statistikat më poshtë për më shumë informacion.