Kalo tek përmbajtja

Rreth nesh

A A A

Divizioni i Zhvillimit Ekonomik i qytetit të Greater Sudbury është i fokusuar në rritjen e ekonomisë lokale duke mbështetur bizneset tona lokale, duke tërhequr mundësi investimi dhe duke promovuar mundësi eksporti. Ne ndihmojmë në tërheqjen dhe mbajtjen e punëtorëve për të mbështetur bizneset tona me nevojat e tyre për zhvillimin e fuqisë punëtore.

Nëpërmjet Qendrës Rajonale të Biznesit ne po mbështesim bizneset e vogla, sipërmarrësit dhe bizneset fillestare për të rritur më tej ekonominë tonë dhe për ta bërë Sudbury një vend të jashtëzakonshëm për të jetuar, punuar dhe bërë biznes. Ekipi ynë i turizmit dhe kulturës punon për të promovuar Sudbury dhe gjithashtu për të mbështetur sektorin lokal të artit dhe kulturës, duke përfshirë industrinë e filmit.

La Greater Sudbury Development Corporation (GSDC) është një agjenci jofitimprurëse e qytetit të Greater Sudbury dhe drejtohet nga një Bord Drejtues prej 18 anëtarësh. GSDC mbikëqyr një fond prej 1 milion dollarësh për Zhvillimin Ekonomik të Komunitetit (CED) nëpërmjet fondeve të marra nga Qyteti i Greater Sudbury. Ata janë gjithashtu përgjegjës për mbikëqyrjen e shpërndarjes së Granteve të Artit dhe Kulturës dhe Fondit të Zhvillimit të Turizmit nëpërmjet Komitetit të Zhvillimit të Turizmit. Nëpërmjet këtyre fondeve ata mbështesin rritjen ekonomike dhe qëndrueshmërinë e komunitetit tonë.

Po kërkoni të filloni ose zgjeroni biznesin tuaj në Greater Sudbury? Kontaktoni për të filluar dhe për të mësuar më shumë se si mund t'ju ndihmojmë me projektin tuaj të ardhshëm.

Cfare po ndodh

Shikoni Zhvillimin Ekonomik të Greater Sudbury lajm për publikimet tona më të fundit në media, mundësitë e rrjetëzimit, panairet e punës dhe më shumë. Ju mund të shikoni tonë Raportet dhe planet ose lexoni çështjet e Buletini Ekonomik, buletinin tonë dymujor, për të eksploruar zhvillimin e komunitetit tonë.