Kalo tek përmbajtja

Leviz ne
Sudbury

A A A

Bëni lëvizjen në komunitetin më të mirë të Ontarios Veriore për rekreacion, arsim, pazar, ngrënie, punë dhe lojëra. Sudbury është një përzierje e mjediseve urbane, rurale dhe të shkreta, duke ofruar diçka për të gjithë.

Lifestyle

Sudbury njihet si një qytet i liqeneve. Me 330 liqene përballuar nga një vibrant në qendër të qytetit thelbi, Sudbury krenohet me një kombinim të pashembullt të komoditeteve urbane dhe shkëlqimit natyror. Komuniteti ynë është i mbushur me klube dhe organizata, Të ndryshme objektet rekreative, dhe shumë kohë të lirë programet dhe aktivitetet, duke përfshirë të madhe ski, aktivitete dimërore dhe verore njësoj.

Kap një ngjarje, bashkohuni me një grup ose eksploroni bukurinë dhe shtrirjen tonë zonat dhe shtigjet e ruajtjes. Nëse është artit dhe kulturës, duke marrë klasa të reja ose duke ngrënë jashtë që ju intereson, do të gjeni gjithçka që ju nevojitet në Greater Sudbury.

Edukimi dhe të mësuarit

Sudbury është qendra rajonale për mësimin dhe kërkimin e aplikuar në Ontario Verilindore dhe përfshin një shkollë mjekësore, një shkollë arkitekturore, dy kolegje të klasit botëror dhe një universitet me famë kombëtare.

Zbuloni mundësitë e të mësuarit dhe karrierës që ju presin ju dhe familjen tuaj në:

Si një rajon vërtet dygjuhësh, ne ofrojmë arsim cilësor fillor dhe të mesëm në anglisht, frëngjisht dhe frëngjisht Immersion përmes bordeve tona të ndryshme të shkollave dhe institucioneve të të mësuarit.

Njihuni me qytetin tuaj

Me një popullsi prej 165,000, Sudbury është qyteti më i madh në - dhe është kryeqyteti rajonal i - Ontarios Veriore. Jonë vend shërben si qendër për biznesin, shitjen me pakicë, kujdesin shëndetësor dhe arsimin për rajonin.

La Uebfaqja e qytetit të Greater Sudbury mund t'ju ndihmojë të mësoni më shumë për qytetin tonë. Nga shërbimet dhe komoditetet komunitare deri te argëtimi, pronarët e shtëpisë dhe informacionet komunale, uebfaqja jonë e qytetit mund t'ju ndihmojë të gjeni gjithçka që ju nevojitet për ta bërë të lehtë kalimin tuaj në Sudbury.

Duke lëvizur këtu

Sudbury ofron një mënyrë jetese të përballueshme me kosto më të ulëta strehimi në krahasim me qendrat e tjera urbane dhe disa nga taksat më të ulëta të pronës në Ontario. Me makinë, ne jemi vetëm katër orë nga Toronto, ose shpejt një fluturim 50-minutësh. Ju gjithashtu mund të bëni një makinë të bukur, piktoreske këtu nga Otava në pak më shumë se pesë orë.

Po kërkoni një fillim të ri? Mësoni më shumë rreth lëvizjes suaj dhe Klikoni "Refresh Sudbury".

ardhurve

A jeni një njeri i panjohur në Kanada apo Ontario? Ne kemi burime në dispozicion për t'ju ndihmuar të gjeni atë që ju nevojitet për ta bërë lëvizjen tuaj të madhe sa më të lehtë.

Dëgjoni historitë e individëve që zgjedhin të jetojnë dhe punojnë në Greater Sudbury. Më të Madhe Së bashku feston diversitetin kulturor të Greater Sudbury përmes tregimeve të emigracionit.

Ngado që të vini, ne mezi presim t'ju mirëpresim në shtëpi!