Kalo tek përmbajtja

Programet e eksportit

A A A

Greater Sudbury është gati t'ju ndihmojë me eksportimin në industria e furnizimit dhe shërbimeve minerare ose ndonjë industri kompania juaj është në.

Programi i Eksportit të Ontarios Veriore

Programi i Eksporteve të Ontarios Veriore mund t'ju ndihmojë të rritni fushën e biznesit tuaj dhe të arrini tregje jashtë Ontarios Veriore. Ne jemi gjithashtu këtu për t'ju udhëhequr përmes programeve dhe shërbimeve të eksportit provincial dhe kombëtar. Programi i Eksporteve të Ontarios Veriore ofrohet nga Qyteti i Greater Sudbury në emër të Korporatës së Zhvillimit Ekonomik të Veriut të Ontarios dhe financohet nga FedNor dhe NOHFC.

Programi i Eksporteve të Ontarios Veriore drejton gjithashtu Programin e Asistencës për Marketingun e Eksportit dhe Programet e Trajnimit për Zhvillimin e Eksportit të Përshtatur.

Programi i Asistencës për Eksportin e Marketingut (EMA).

Ky program është krijuar për të mbështetur kompanitë, shoqatat dhe entitetet jofitimprurëse të gatshme për eksport për t'u përfshirë në aktivitete të marketingut dhe shitjeve të eksportit jashtë Ontarios.

Nëse jeni serioz në lidhje me rritjen e potencialit të eksportit të biznesit tuaj, ky program ofron ndihmë financiare në kohë për t'ju ndihmuar të angazhoni klientë ndërkombëtarë dhe jashtë provincës në një treg global gjithnjë e më kompleks, të zgjeroni shtrirjen tuaj të marketingut jashtë Ontarios Veriore dhe të forconi rrjedhat e të ardhurave nga një bazë më të gjerë gjeografike të klientëve.

Programi i Trajnimit për Zhvillimin e Eksportit të Personalizuar (CEDT). 

Ky program është ndërtuar për të ndihmuar kompanitë e Ontarios Veriore për të forcuar performancën e shitjeve të eksportit përmes trajnimeve të personalizuara. Çdo kompani ka sfidat e veta dhe kërkesat e trajnimit kur bëhet fjalë për maksimizimin e performancës. Ky program është krijuar për të identifikuar dhe adresuar nevojat tuaja specifike.

Për të gjetur më shumë rreth programeve dhe/ose për të kërkuar një aplikim, ju lutemi kontaktoni:

Jenni Myllynen
Menaxher i Programit, Programi i Eksportit të Ontarios Veriore,
[email mbrojtur]

Nikolas Mora
Koordinator Teknik, Programi i Eksportit të Ontarios Veriore
[email mbrojtur]

Korporata Tregtare Kanadeze (CCC)

La Korporata Tregtare Kanadeze (CCC) thjeshton kontraktimin nga qeveria në qeveri në Kanada.

Nëse jeni një eksportues kanadez, ata mund t'ju ndihmojnë të shisni produktet dhe shërbimet tuaja jashtë vendit me:

  • Qasje tek profesionistët e prokurimit në vende të tjera
  • Përmirësime në besueshmërinë e propozimit tuaj dhe shpejtësinë e procesit të prokurimit
  • Reduktimi i rrezikut të kontratës dhe pagesës

MundEksport

MundEksport siguron fonde për eksportuesit, novatorët, shoqatat dhe komunitetet. Merrni mbështetje financiare, lidhje me partnerë të huaj të mundshëm, ndihmoni në ndjekjen e mundësive të reja të biznesit jashtë vendit ose ndihmoni financimin për të tërhequr investime të huaja në komunitetet kanadeze.

Zhvillimi i Eksportit Kanada (EDC)

Zhvillimi i Eksportit Kanada (EDC) mund t'ju ndihmojë të konkurroni globalisht dhe të gjeni tregje dhe klientë të rinj. Ata kanë ndihmuar mijëra kompani të zgjerohen ndërkombëtarisht duke menaxhuar rrezikun, duke siguruar financim dhe duke rritur kapitalin qarkullues.

Shërbimet e Komisionerit të Tregtisë

La Shërbimet e Komisionerit të Tregtisë përmes Qeverisë së Kanadasë ofrojnë një sërë shërbimesh duke përfshirë informacione mbi shfaqjet dhe misionet e ardhshme tregtare.

Sektori i fokusuar Komisionerët e Tregtisë me bazë në Ontario janë gjithashtu në dispozicion për t'ju ndihmuar me pyetjet në lidhje me tregjet e dëshiruara të eksportit.

Shërbimet e Eksportit të Ontarios

Bëjeni biznesin tuaj global me Shërbimet e Eksportit të Ontarios dhe mësoni se si mund të shesni jashtë Kanadasë. Nuk e keni eksportuar kurrë produktin tuaj më parë? Ju mund të regjistroheni për programet e tyre të trajnimit. Ju gjithashtu mund të merrni ndihmë financiare, të merrni këshilla, të hyni në zyrat ndërkombëtare dhe të mësoni rreth misioneve tregtare.

BDC

La Banka e Zhvillimit të Biznesit të Kanadasë (BDC) ofron një shumëllojshmëri shërbimesh financimi dhe këshillimi për kompanitë kanadeze që kërkojnë të rriten duke përfshirë mjete për zhvillimin e eksportit.