Скокни до содржината

Контактирајте нѐ

A A A

Подготвени сте да ја започнете вашата следна деловна инвестиција или проширување во Greater Sudbury? Нашите експерти за економски развој се тука да помогнат:

Ни пишете [заштитена по е-пошта]

телефон: --705 674 4455 x5609
Деловна телефонска линија: 705-690-9937
Без надомест: --1 866 451 8525-
Факс: 705-671-6767

Запознајте Нашиот тим

На гости кај нас

Добредојдени сте да застанете во нашата канцеларија во центарот на Садбери:

Поголем економски развој Садбери
Прв кат, 200 улица Брејди
Плоштадот Том Дејвис
Stn A, поштенско сандаче 5000
Садбери, НА P3A 5P3

Работно време: 8:30 до 4:30 часот

Забелешка: За кандидатите кои аплицираат за пилот програмата за рурална и северна имиграција, ве молиме е-пошта [заштитена по е-пошта]. За жал, поради барањата на програмата, персоналот во моментов не може да прифати состаноци за посета.