Скокни до содржината

Состаноци, конвенции и спортови

A A A

Greater Sudbury има многу уникатни простори со спектакуларни позадини надополнети со нашата препознатлива северна гостопримливост, што го прави совршено место за планирање на вашиот настан.

Откријте го Садбери

Садбери има долгогодишно искуство во организирање состаноци, конференции и спортски настани. Откријте го Садбери може да ви помогне да започнете со планирање на вашиот настан денес. Тие ќе ви помогнат да го пронајдете вашиот идеален простор, да ја одредите логистиката и да аплицирате за програми и финансирање за поддршка на туристички настани.

Нивните услуги вклучуваат:

  • Тури за избор на место и локација
  • Тури за запознавање (FAM).
  • Поддршка на понудата вклучувајќи подготовка и поднесување
  • Партнерства и склопување
  • Програмирање на семејството и брачниот другар
  • Пакети за добредојде