Скокни до содржината

талент
Вработување

A A A

Во Greater Sudbury, ќе имате пристап до нашите остварени и познавања базен за таленти.

Вработување новодојденци

Можеме да ви помогнеме да најдете квалификувани новодојденци како и достапните патеки за имиграција, вклучувајќи го Пилот проект за рурална и северна имиграција Садбери (RNIP). Следете ги нашите вести да се пријавите на следниот саем за вработување каде што можете да запознаете организации за населување и квалификувани вработени.

Нашиот тим

Нашиот тим може да ве поврзе со ресурсите и мрежите за да помогне во решавањето на вашите потреби за работна сила. Како дел од нашите напори за развој на работната сила, нашиот тим учествува и е домаќин на саеми за кариера за да им помогне на компаниите да ги најдат квалификуваните работници што им се потребни. Ако имате какви било прашања поврзани со градењето на вашата работна сила, контактирајте не на [заштитена по е-пошта].