Скокни до содржината

Слобода на информации

A A A

Имате право на пристап до информации кои подлежат на одредени ограничувања. Добредојдовте во контактирајте со Greater Sudbury Economic Development ако имате какви било прашања.

Ве молиме погледнете ги следните акти за повеќе информации:

Научете како можете да направите свечена Барање за слобода на информации (СПИ). преку Градот Голем Садбери.