Скокни до содржината

талент

A A A

Greater Sudbury има квалификуван талент и искусна работна сила за да ги исполни вашите деловни потреби. Искористете ја нашата искусна популација и двојазичната работна сила за да ги постигнете вашите економски цели и растот на компанијата.

На нашата заедница клучни сектори вклучуваат образование, истражување, рударство, здравствена заштита, производство, филм и многу повеќе. Ги задржуваме квалификуваните и креативни луѓе потребни за персонал во овие растечки индустрии и подобрување на економската перспектива на Северен Онтарио.

образование

Имаме разновидна палета на таленти кои присуствуваат и дипломираат од нашите пет центри за високо образование. Дознајте повеќе за можностите и нашите дипломци од:

Работна сила

Имаме квалификувана работна сила за да пополниме широк опсег на индустрии и организации. Ние сме, исто така, тука да ви помогнеме ако имате потешкотии да ги пронајдете квалификуваните работници што ви се потребни. Садбери беше избран како дел од Програма за рурална и северна имиграција, што може да ви помогне да најдете меѓународни работници. Ако не можете да ги најдете работниците што ви се потребни, постојат опции што можеме да ги истражиме со вас.

Погледнете ја статистиката подолу за повеќе информации.