Скокни до содржината

Запознајте го нашиот тим

A A A

Одделот за економски развој на Градот Голем Садбери е составен од бизнис специјалисти кои се проактивни и спремни да одат на дистанца кога ги опслужуваат вашите деловни потреби. Обучени, искусни и посветени, нашиот креативен пристап ориентиран кон решенија постигнува резултати.

Мередит Армстронг
Мередит Армстронг
директор, економски развој
705-674-4455 лок. 4430
Кит Кригер
Менаџер, инвестиции и развој на бизнисот
705-674-4455 x 2350
Лара Филдинг
Менаџер, туризам и култура
705-674-4455 лок. 4675
Ребека Брукс
Ребека Брукс
Административен помошник на директорот за економски развој
705-674-4455 лок. 4411
Жозе Фаранд
Координатор - Регионален бизнис центар
705-674-4455 лок. 2482
Брајана Фрам
Брајана Фрам
Службеник за развој на бизнис, туризам и култура
705-674-4455 лок. 4417
Леа Стак
Службеник за развој на бизнис
705-674-4455 x 1139
Клејтон Дрејк
Филмски службеник
705-674-4455 лок. 2478
Тера Посадовски
Службеник за развој на бизнис
705-674-4455 лок. 4486
Скот Рени
Скот Рени
Службеник за развој на бизнис
705-674-4455 лок. 4403
Алекс Рос
Службеник за развој на бизнис, човечки капитал
705-674-4455 лок. 4435
Емили Тротиер
Емили Тротиер
Службеник за развој на бизнис
705-674-4455 лок. 4429
Елена Забудскаја
Службеник за развој на бизнис, инвестиции и развој на бизнисот
705-674-4455 лок. 4625
Кели Бонел
Службеник за развој на големи настани
705-674-4455 лок. 4638
Шона Кол
Шона Панас-Кол
Координатор за туризам маркетинг
705-674-4455 лок. 4626
Рајан Хумениук
Рајан Хумениук
Службеник за регрутирање лекари
705-674-4455 лок. 4616
Џени Милинен
Програмски менаџер - Програма за извоз на северен Онтарио
705-674-4455 лок. 4428