Скокни до содржината

Профил на заедницата

A A A

Големиот Садбери брзо се шири со просперитетна популација од повеќе од 166,000 жители и речиси половина милион луѓе кои живеат во радиус од 160 километри (100 милји). Нашата стратешка локација, силната индустриска база и високо квалификувана работна сила се комбинираат за да го направат Sudbury идеално позициониран за поддршка на вашиот бизнис и од страната на клиентите и на потрошувачите.

види зошто Садбери е најдоброто место за започнување или развој на вашиот бизнис. Не сте сигурни каде да започнете? Погледнете го нашиот најнов Економски билтен, Годишен извештај, или едноставно разгледајте ја статистиката подолу.