Skip to eusi

wartos

A A A

Greater Sudbury Terus Ningali Pertumbuhan Kuat dina 2023

Sakuliah sadaya séktor, Greater Sudbury ngalaman pertumbuhan anu luar biasa dina 2023.

Maca deui

Shoresy Usum Tilu

The Sudbury Blueberry Bulldogs bakal pencét és dina 24 Méi 2024 salaku usum katilu Jared Keeso's Shoresy premiere dina Crave TV!

Maca deui

Greater Sudbury Productions Nominasi pikeun 2024 Kanada Screen Awards

Kami bungah ngagungkeun produksi pilem sareng televisi anu luar biasa anu difilmkeun di Greater Sudbury anu parantos dicalonkeun pikeun Penghargaan Layar Kanada 2024!

Maca deui

Greater Sudbury Development Corporation Néangan Anggota Déwan

The Greater Sudbury Development Corporation, dewan nirlaba, milarian warga anu aktipitas pikeun janjian ka Déwan Direksi.

Maca deui

Sudbury Drives Inovasi BEV, Éléktrifikasi Pertambangan sareng Usaha Kelestarian

Kapitalisasi kana paménta global pikeun mineral kritis, Sudbury tetep di payuneun kamajuan téknologi tinggi dina séktor Batré Electric Vehicle (BEV) sareng éléktrifikasi tambang, didorong ku langkung ti 300 perusahaan pertambangan, téknologi sareng jasa.

Maca deui

Makan Siang Komunitas anu Dipidangkeun Bersama Sorotan Carita ngeunaan Rekonsiliasi Adat sareng Pertambangan di Sudbury

Pimpinan Atikameksheng Anishnawbek, Bangsa Pertama Wahnapitae sareng Kota Greater Sudbury ngariung di Toronto dina Senén, 4 Maret 2024 pikeun ngabagi wawasan ngeunaan peran kritis partnerships dina usaha pertambangan sareng rekonsiliasi.

Maca deui

GSDC Nuluykeun Gawé pikeun merangsang Pertumbuhan Ékonomi 

Dina 2022, Greater Sudbury Development Corporation (GSDC) ngadukung proyék-proyék konci anu terus nempatkeun Greater Sudbury dina peta ngaliwatan ngawangun wirausaha, nguatkeun hubungan sareng ngadukung inisiatif pikeun merangsang kota anu dinamis sareng séhat. Laporan Tahunan GSDC 2022 dibere dina rapat Déwan Kota dina 10 Oktober.

Maca deui

Ngagungkeun Film Dina Sudbury

Édisi ka-35 Festival Film Internasional Cinéfest Sudbury dimimitian di SilverCity Sudbury dinten Saptu, 16 Séptémber sareng dugi ka Minggu, 24 Séptémber. Greater Sudbury ngagaduhan seueur anu dirayakeun dina festival taun ieu!

Maca deui

Zombie Town Premieres 1 Séptémber

 Zombie Town, anu ditémbak di Greater Sudbury usum panas kamari, disetel ka premiere di bioskop sakuliah nagara dina 1. September!

Maca deui

GSDC ngabagéakeun Anggota Déwan Anyar sareng Balik deui

Dina Rapat Umum Taunan (AGM) tanggal 14 Juni 2023, Greater Sudbury Development Corporation (GSDC) ngabagéakeun anggota énggal sareng uih deui ka dewan sareng disatujuan perobahan ka dewan eksekutif.

Maca deui

Kuartal Inovasi Narima Aplikasi pikeun Kohort Program Inkubasi Kadua

The Innovation Quarters/Quartier de l'Innovation parantos muka aplikasi pikeun cohort kadua Program Inkubasi. Program ieu dirancang pikeun ngasuh sareng ngadukung pangusaha anu cita-cita dina tahap awal atanapi fase ide usaha usahana.

Maca deui

Greater Sudbury Nyiapkeun pikeun Ngabagéakeun Delegasi ti Travel Media Association of Canada

Pikeun kahiji kalina, Kota Greater Sudbury bakal ngabagéakeun anggota Travel Media Association of Canada (TMAC) salaku host konferensi taunan maranéhanana ti 14 nepi ka 17 Juni 2023.

Maca deui

Kota Greater Sudbury Ningali Pertumbuhan Ajeg dina Kuartal Pertama 2023

Industri konstruksi di Greater Sudbury tetep ajeg dina kuartal kahiji 2023 kalayan jumlahna $31.8 juta nilai konstruksi ijin gedong anu dikaluarkeun. Pangwangunan imah tunggal, semi-detached sareng unit sekundér anyar anu didaptarkeun nyumbang kana diversifikasi saham perumahan di sakumna masarakat.

Maca deui

Sektor Pertambangan sareng Otomotif Tepang di Greater Sudbury pikeun Konperénsi Kendaraan Listrik Batré Taunan Kadua

Ngawangun kasuksésan acara perdana taun ka tukang, konferensi 2023 BEV In-Depth: Mines to Mobility bakal teras-terasan ngamajukeun paguneman ka arah ranté suplai listrik batré anu terintegrasi di Ontario sareng di sapanjang Kanada.

Maca deui

Program Kuartal Inovasi Anyar Nawiskeun Rojongan pikeun Pangusaha Lokal

Pangusaha lokal sareng startup tahap awal nampi keunggulan kompetitif nalika Inovasi Quarters/Quartiers de l'Innovation (IQ) ngaluncurkeun Program Inkubasi perdana na. Salila 12 bulan ka hareup, 13 pangusaha lokal milu dina program di inkubator bisnis kota anyar Greater Sudbury, ayana di 43 Elm St.

Maca deui

Greater Sudbury Development Corporation Néangan Anggota Déwan

The Greater Sudbury Development Corporation (GSDC), hiji dewan nirlaba boga muatan jeung championing pangwangunan ékonomi di masarakat, néangan warga aktipitas janjian ka Déwan Direksi na. Warga anu resep ngalamar tiasa mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan investsudbury.ca. Aplikasi kedah dikintunkeun sateuacan siang dinten Jumaah, 31 Maret 2023.

Maca deui

Sudbury Nuju Jalan pikeun Transformasi BEV kalayan Aksés ka Tanah, Bakat sareng Sumberdaya  

Ngamangpaatkeun paménta global anu teu acan kantos aya pikeun mineral kritis, 300 perusahaan pertambangan, téknologi sareng jasa pertambangan Sudbury nuju jalan pikeun kamajuan téknologi tinggi dina séktor Batré-Electric Vehicle (BEV) sareng éléktrifikasi tambang.

Maca deui

Greater Sudbury Ningali Pertumbuhan Kuat dina 2022

Luyu sareng kamekaran dina séktor komérsial sareng industri, séktor padumukan Greater Sudbury terus ningali investasi anu kuat dina perumahan multi-unit sareng kulawarga tunggal. Dina 2022, nilai gabungan konstruksi pikeun proyék padumukan anyar sareng direnovasi $ 119 juta sareng nyababkeun 457 unit perumahan énggal, jumlah taunan pangluhurna dina lima taun ka pengker.

Maca deui

Greater Sudbury Development Corporation nunjuk Korsi Anyar sareng Ngadukung Téknologi Bersih

Jeff Portelance parantos diangkat janten ketua Greater Sudbury Development Corporation (GSDC). Bapak Portelance ngagabung dewan di 2019 sarta brings pangalaman dina ngembangkeun bisnis jeung jualan salaku Manajer Senior Pangwangunan Perusahaan di Civiltek Limited. Service on Déwan Direksi GSDC mangrupa unpaid, posisi volunteer. GSDC ngawasan Dana Pangwangunan Ékonomi Komunitas $1 juta ogé Hibah Seni Budaya sareng Dana Pangembangan Pariwisata. Dana ieu ditampi ku Kota Greater Sudbury kalayan persetujuan Déwan pikeun ngadukung kamekaran ékonomi sareng kelestarian komunitas urang.

Maca deui

Kuartal Kadua sareng Katilu 2022 Tingali Pertumbuhan Ékonomi di Greater Sudbury

Kota Greater Sudbury terus ngalaksanakeun Rencana Strategis Pamulihan Ékonomi sareng fokus kana tindakan konci ku ngadukung tenaga kerja, atraksi sareng pusat kota Greater Sudbury.

Maca deui

Dua Produksi Anyar Syuting di Sudbury

Pilem fitur sareng séri dokumenter nuju nyetél pilem di Greater Sudbury bulan ieu. Pilem fitur Orah diproduksi ku Amos Adetuyi, saurang pembuat film asal Nigeria/Kanada sareng Sudbury. Anjeunna mangrupikeun Produser Eksekutif tina séri CBC Diggstown, sareng ngahasilkeun Café Daughter, anu syuting di Sudbury sateuacana taun 2022. Produksina bakal syuting ti awal dugi pertengahan November.

Maca deui

Pra-produksi geus dimimitian minggu ieu dina Zombie Town

Pra-produksi geus dimimitian minggu ieu dina Zombie Town, pilem dumasar kana novél ku RL Stine, featuring Dan Aykroyd, diarahkeun ku Peter Lepeniotis sarta dihasilkeun ku John Gillespie ti Trimuse Hiburan, shooting dina bulan Agustus sarta September 2022. Ieu pilem kadua. Trimuse parantos ngahasilkeun di Greater Sudbury, anu sanésna nyaéta 2017 Curse of Buckout Road.

Maca deui

Greater Sudbury Ningali Pertumbuhan Ékonomi dina Kuartal I 2022

Ékonomi lokal terus tumuwuh sarta diversify sakumaha Kota Greater Sudbury pindah ka hareup jeung Plan Strategis Pamulihan Ékonomi. Kota museurkeun perhatian sareng sumberna kana tindakan konci anu bakal ngadukung usaha masarakat pikeun pulih tina tantangan akibat pandémik COVID-19.

Maca deui

Greater Sudbury Development Corporation Néangan Anggota Déwan

The Greater Sudbury Development Corporation (GSDC), hiji dewan nirlaba muatan kalawan championing pangwangunan ékonomi di masarakat, néangan warga aktipitas pikeun janjian ka Déwan Direksi na.

Maca deui

2021: Taun Pertumbuhan Ékonomi di Greater Sudbury

Pertumbuhan ékonomi lokal, karagaman sareng kamakmuran tetep janten prioritas pikeun Kota Greater Sudbury sareng terus dirojong ngaliwatan kasuksésan lokal dina pangwangunan, kewirausahaan, bisnis sareng pertumbuhan penilaian di komunitas urang.

Maca deui

32 Organisasi Mangpaat tina Hibah pikeun Ngadukung Seni sareng Budaya Lokal

Kota Greater Sudbury, ngaliwatan program 2021 Greater Sudbury Arts and Culture Grant, masihan $ 532,554 ka 32 panampi pikeun ngadukung ekspresi artistik, budaya sareng kreatif warga sareng grup lokal.

Maca deui

Diréktur Pangwangunan Ékonomi Anyar Nyangking Pangalaman Kotamadya sareng Gairah pikeun Tumuwuh Komunitas ka Tim Kapamingpinan Kota

Kota ieu pleased ngumumkeun Meredith Armstrong geus diangkat Diréktur Pangwangunan Ékonomi. Brett Williamson, Diréktur Pangwangunan Ékonomi ayeuna, parantos nampi kasempetan énggal di luar organisasi ti 19 Nopémber.

Maca deui

Warga Diondang Ngalamar Pasini ka Juri Hibah Seni Budaya

Kota Greater Sudbury milarian sukarelawan pikeun ngevaluasi aplikasi sareng nyarankeun alokasi dana pikeun kagiatan anu bakal ngadukung komunitas seni sareng budaya lokal di 2022.

Maca deui

Greater Sudbury Investasi dina Kajadian Olahraga Kahareup

Persetujuan Déwan ngeunaan dana pangembangan pariwisata Greater Sudbury Development Corporation (GSDC) sareng dukungan pikeun ngadukung jenis-jenis sinyal pikeun mulangkeun acara olahraga utama ka kota.

Maca deui

Laporan Tahunan GSDC Highlights Inisiatif Pangwangunan Ékonomi

Laporan Tahunan Greater Sudbury Development Corporation (GSDC) 2020 nyayogikeun sinopsis dana anu disatujuan ku Déwan sareng Déwan Direksi GSDC pikeun proyék-proyék anu ningkatkeun investasi sareng nyiptakeun padamelan di masarakat.

Maca deui

Greater Sudbury Development Corporation Renews Komitmen kana Pertumbuhan Ékonomi

The Greater Sudbury Development Corporation (GSDC) nganyahokeun komitmenna pikeun pamulihan sareng kamekaran ékonomi lokal kalayan ngangkat sukarelawan komunitas tambahan sareng eksekutif énggal salami Rapat Umum Taunan tanggal 9 Juni.

Maca deui

Pamaréntah Kanada investasi pikeun ngagancangkeun pangwangunan sareng kamekaran bisnis, sareng nyiptakeun dugi ka 60 padamelan di daérah Greater Sudbury.

Pendanaan FedNor bakal ngabantosan ngadegkeun inkubator bisnis pikeun ngadukung ngamimitian bisnis di Greater Sudbury

Maca deui

Pamaréntah Kanada investasi pikeun naekeun imigrasi pikeun nyumponan kabutuhan tenaga kerja pangusaha Greater Sudbury

Pendanaan FedNor pikeun ngabantosan pendatang anu terampil pikeun ngatasi jurang padamelan di daérah éta

Maca deui

Greater Sudbury Development Corporation Néangan Anggota Komite Pangwangunan Pariwisata

The Greater Sudbury Development Corporation (GSDC), hiji dewan nirlaba muatan jeung championing pangwangunan ékonomi di Kota Greater Sudbury, néangan warga aktipitas pikeun janjian ka Komite Pangwangunan Pariwisata na.

Maca deui

Déwan Approves Plan Strategis Ngamajukeun Pamulihan Ékonomi Lokal

Greater Sudbury Council parantos nyatujuan rencana strategis anu ngadukung pamulihan bisnis lokal, industri sareng organisasi tina dampak ékonomi tina COVID-19.

Maca deui

Usaha Leutik Greater Sudbury Layak pikeun Program Rojongan Lengkah Salajengna

Kota Greater Sudbury ngadukung navigasi usaha leutik ngalangkungan tantangan pandémik COVID-19 kalayan program propinsi anyar anu dikirimkeun ngaliwatan Pusat Usaha Daerah.

Maca deui

Greater Sudbury Development Corporation Néangan Anggota Déwan

The Greater Sudbury Development Corporation (GSDC), hiji dewan nirlaba boga muatan jeung championing pangwangunan ékonomi di Kota Greater Sudbury, néangan warga aktipitas pikeun janjian ka Déwan Direksi na.

Maca deui

Greater Sudbury Solidifies Posisi salaku Global Pertambangan Hub di PDAC Virtual Pertambangan Konvénsi

Kota Greater Sudbury bakal nguatkeun statusna salaku hub pertambangan global salami Konvénsi Prospectors & Developers Association of Canada (PDAC) ti 8 dugi ka 11 Maret 2021. Kusabab COVID-19, konvénsi taun ieu bakal nampilkeun rapat virtual sareng kasempetan jaringan. jeung investor ti sakuliah dunya.

Maca deui

Cambrian College's Usulan Batre Anyar Elective Vehicle Lab Securs Kota waragad

Cambrian College mangrupikeun léngkah anu caket pikeun janten sakola anu unggul di Kanada pikeun panalungtikan sareng téknologi Batré Electric Vehicle (BEV) industri, hatur nuhun kana dorongan kauangan ti Greater Sudbury Development Corporation (GSDC).

Maca deui

Warga Diondang Ngalamar Janjian ka Juri Hibah Proyék Seni sareng Budaya

Kota Greater Sudbury milarian tilu sukarelawan warga pikeun ngevaluasi aplikasi sareng nyarankeun alokasi dana pikeun kagiatan khusus atanapi sakali anu bakal ngadukung komunitas seni sareng budaya lokal di 2021.

Maca deui

Kota Greater Sudbury Investasi dina Panalungtikan sarta Pangwangunan Kalér

Kota Greater Sudbury, ngalangkungan Greater Sudbury Development Corporation (GSDC), naekeun usaha pamulihan ékonomi kalayan investasi dina panalungtikan sareng pamekaran lokal.

Maca deui

GSDC ngabagéakeun Anggota Déwan Anyar sareng Balik deui

The Greater Sudbury Development Corporation (GSDC) terus ngarojong pangwangunan ékonomi lokal jeung rekrutmen genep anggota anyar pikeun volunteer 18-anggota Déwan Direksi, ngalambangkeun hiji breadth lega kaahlian pikeun kauntungan atraksi, tumuwuhna sarta ingetan bisnis di masarakat.

Maca deui

Kagiatan Dewan GSDC sareng Pembaruan Pendanaan dugi ka Juni 2020

Dina rapat rutin tanggal 10 Juni 2020, Déwan Direksi GSDC nyatujuan investasi jumlahna $134,000 pikeun ngadukung kamekaran ékspor kalér, diversifikasi sareng panalungtikan tambang:

Maca deui

Kota Ngembangkeun Sumberdaya Pikeun Ngadukung Usaha salami COVID-19

Kalayan dampak ékonomi anu signifikan anu ditimbulkeun ku COVID-19 dina komunitas bisnis lokal urang, Kota Greater Sudbury nyayogikeun dukungan pikeun usaha sareng sumber daya sareng sistem pikeun ngabantosan aranjeunna nganapigasi kaayaan anu teu pernah terjadi. 

Maca deui

Panarimaan Kluster Pertambangan Sudbury

Panarimaan Kluster Pertambangan Sudbury bakal lumangsung Salasa, 3 Maret 2020 jam 5 sonten di Aula Konsér Hotel Fairmont Royal York. Miluan langkung ti 400 tamu kalebet pamimpin sareng influencer dina industri pertambangan ogé Duta Besar, MP sareng MPP pikeun pangalaman jaringan anu unik. Ieu mangrupikeun acara anu kedah dihadiran PDAC.

Maca deui

Program Ékspor Ontario Kalér Nampi Penghargaan Ti Déwan Pamekar Ékonomi Ontario

Korporasi pangwangunan ékonomi ti sakuliah Northern Ontario geus ngahormatan ku pangajén propinsi pikeun inisiatif nu geus mantuan posisi usaha leutik sarta sedeng-ukuran régional ngamangpaatkeun kasempetan global jeung pasar anyar pikeun produk jeung jasa inovatif maranéhanana.

Maca deui

Kota Ngahontal Pangakuan Nasional pikeun Pemasaran Pasokan sareng Jasa Pertambangan Lokal

Kota Greater Sudbury parantos ngahontal pangakuan nasional pikeun usahana dina pamasaran klaster pasokan sareng jasa pertambangan lokal, pusat kaunggulan internasional anu diwangun ku kompleks pertambangan terpadu panggedéna di dunya sareng langkung ti 300 perusahaan pasokan pertambangan.

Maca deui

Greater Sudbury dipilih pikeun program pilot imigrasi

Greater Sudbury parantos dipilih salaku salah sahiji tina 11 komunitas kalér pikeun ilubiung dina Pilot Imigrasi Désa sareng Kalér pamaréntah féderal. Ieu mangrupikeun waktos anu pikaresepeun pikeun komunitas urang. Pilot imigrasi féderal anyar mangrupikeun kasempetan anu bakal ngabantosan urang ngabagéakeun imigran anu bakal nyumbang kana ngembangkeun pasar tenaga kerja lokal sareng ékonomi. 

Maca deui

Greater Sudbury Ngabagéakeun Delegasi ti Rusia

They City of Greater Sudbury ngabagéakeun delegasi 24 eksekutif pertambangan ti Rusia dina 11 sareng 12 Séptémber 2019.

Maca deui