Skip to eusi

Film jeung Industri Kreatif

A A A

Panganyarna Sudbury Pilem News

Shoresy Usum Tilu

The Sudbury Blueberry Bulldogs bakal pencét és dina 24 Méi 2024 salaku usum katilu Jared Keeso's Shoresy premiere dina Crave TV!

Maca deui

Greater Sudbury Productions Nominasi pikeun 2024 Kanada Screen Awards

Kami bungah ngagungkeun produksi pilem sareng televisi anu luar biasa anu difilmkeun di Greater Sudbury anu parantos dicalonkeun pikeun Penghargaan Layar Kanada 2024!

Maca deui

Ngagungkeun Film Dina Sudbury

Édisi ka-35 Festival Film Internasional Cinéfest Sudbury dimimitian di SilverCity Sudbury dinten Saptu, 16 Séptémber sareng dugi ka Minggu, 24 Séptémber. Greater Sudbury ngagaduhan seueur anu dirayakeun dina festival taun ieu!

Maca deui

Insentip

Ikon - $ 2 juta dana hibah proyék sayogi ti NOHFC

Produksi Anjeun bisa jadi layak pikeun hibah nepi ka $2 Juta ti Northern Ontario Warisan Dana Corporation. Kontak Film Officer pikeun leuwih jéntré ngeunaan loba insentif sejen tur program sadia pikeun film jeung televisi dihasilkeun di Northern Ontario!

pagawe

Greater Sudbury mangrupikeun pangkalan awak panggedéna di Ontario Kalér, sareng kami terus-terusan damel sareng mitra Kalér pikeun ngalatih awak énggal. Kami kota panggancangna-tumuwuh di Northern Ontario jeung boast populasi pangbadagna di Kalér. Kami ngarepkeun ngabantosan anjeun mendakan awak anu sampurna pikeun proyék anjeun.

infrastruktur

16,000 studio méter pasagi

Panggedena imah rental parabot di Northern Ontario

Leuwih 2100 kamar hotél

Greater Sudbury mangrupikeun Basecamp Kalér anjeun. Urang imah The Northern Ontario Film Studios, a 16,000 spasi studio suku pasagi kalawan kantor turnkey. Kami ogé imah Northern tina William F Bodas, nu jasa Productions sakuliah Northern Ontario, sarta kami boga kamar hotél leuwih ti mana wae munisipalitas Northern séjén. Hayu urang sambungkeun anjeun sareng seueur usaha lokal sareng organisasi anu ngalayanan industri pilem Kalér. Parios sareng kami pikeun diajar ngeunaan kamajuan infrastruktur pilem anu pikaresepeun dina cakrawala pikeun Greater Sudbury!

rentals

Salaku munisipalitas kadua panggedéna di Kanada ku géografi, Greater Sudbury mibanda hiji diversity gede pisan lokasi kaasup leuweung tumuwuh heubeul, cascading curug, désa leutik kota, gritty kota katingal, imah bersejarah jeung modern, landscapes otherworldly, sarta leuwih.

Hubungi tim kami pikeun pakét gambar anu lengkep anu nunjukkeun naon anu ditawarkeun Greater Sudbury pikeun proyék anjeun.

kelestarian

Ikon - Émisi karbon net-enol ku 2050

Kota Greater Sudbury parantos komitmen pikeun ngahontal émisi karbon bersih-enol sareng polusi dina taun 2050. Kami ngarepkeun sambungan pikeun ningali kumaha kami tiasa ngabantosan anjeun ngahontal target kelestarian anjeun.

Hirup, Gawé jeung Play

1 jam hiber ti Toronto

330 situ cai tawar

250km tina jalur multi-pamakéan

Kami pondok 4-jam drive ti Toronto jeung opat penerbangan anjog poean ti Toronto. Greater Sudbury dipikanyaho pikeun tuangeun kelas dunya, akomodasi, musik, téater, bioskop sareng rekreasi luar sapanjang taun. Nganjang discoversudbury.ca diajar leuwih.

Kami ngajak anjeun ngalaman naon anu ngajantenkeun Sudbury janten kota anu unik, sareng naon anu urang lakukeun pikeun ngembangkeun pamandangan pilem urang.

Kantor Pilem Sudbury

Gambar kahadean tina Sudbury.com

Tim Film bakal mastikeun pangalaman syuting turn-key. Patugas pilem kami, Clayton Drake, mangrupikeun titik kontak munggaran anjeun pikeun sadaya patarosan syuting, masalah, sareng kabutuhan proyék anjeun. Kami ngarepkeun damel sareng anjeun pikeun ngajantenkeun proyék anjeun.