Skip to eusi

BEV jero-jero

Pertambangan pikeun Konférénsi Mobilitas
Mungkin 29-30, 2024

A A A

kira-kira

nu 3rd BEV In-Depth: Konperénsi Mines to Mobility kalebet tuangeun tuangeun dina 29 Méi sareng konperénsi dinten pinuh dina 30 Méi 2024 di Kolej Cambrian of Arts Terapan sareng Teknologi di Sudbury, Ontario.

Ngawangun kana kasuksésan taun saméméhna, konférénsi éta bakal terus nempatkeun sakabéh ranté suplai batré EV handapeun mikroskop, examining duanana kasempetan jeung tantangan luar biasa bisa nungkulan dina advancing ékonomi batré-listrik. Ku desain, jejer sési, speaker, sarta panelists bakal ngajajah kolaborasi cross-sectoral kalayan hadir ti usaha nyetir inovasi dina otomotif, batré, énergi héjo, pertambangan, sarta ngolah mineral ogé sagala rupa pausahaan suplai jeung jasa sekutu.

Salaku tambahan, kami ngajak delegasi konperénsi sareng masarakat pikeun ningali sareng nguji kendaraan listrik batré salami dinten konperénsi dina 30 Mei.

Ngawangun kasuksésan anu luar biasa taun-taun saméméhna, konperénsi sareng paméran paralel kami di-host ku Cambrian College, EV Society, Frontier Lithium, sareng Kota Greater Sudbury. Salaku tambahan, kami resep nganteurkeun konperénsi unik ieu migawé bareng kalayan Accelerate-ZEV, Electric Autonomy Canada, sareng Ontario Vehicle Innovation Network (OVIN) anu sacara koléktif nambihan nilai sareng kaahlian anu penting pikeun program éta.

Sponsor Konférénsi

Sponsor panarimaan

Fireside lounge Sponsor