Skip to eusi

anleh
rekrutmen

A A A

Di Greater Sudbury, anjeun bakal gaduh aksés ka kami anu parantos sareng pangaweruh kolam renang bakat.

Ngiring pendatang

Urang bisa mantuan Anjeun manggihan terampil pendatang kitu ogé jalur imigrasi sadia, kaasup nu Sudbury Rural jeung Northern Imigrasi Pilot Project (RNIP). Tuturkeun kami wartos pikeun ngadaptarkeun pakasaban adil salajengna dimana anjeun bisa papanggih organisasi pakampungan jeung karyawan mumpuni.

Tim urang

Tim kami tiasa ngaitkeun anjeun sareng sumber daya sareng jaringan pikeun ngabantosan kabutuhan tanaga kerja anjeun. Salaku bagian tina usaha ngembangkeun tenaga kerja urang, tim urang ilubiung jeung host fairs karir pikeun mantuan pausahaan manggihan pagawe terampil maranéhna butuh. Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan ngawangun tenaga kerja anjeun, hubungi kami di [email dijaga].