Skip to eusi

Pasokan sarta Jasa Pertambangan

A A A

Greater Sudbury mangrupikeun kompleks pertambangan terpadu panggedéna di dunya. Tempatna dina fitur géologis anu kasohor anu ngagaduhan salah sahiji konsentrasi sulfida nikel-tambaga panggedéna di pangeusina.

0
Pasokan pertambangan sareng perusahaan jasa
$0B
dina ékspor taunan
0
Jalma Pagawean

Statistik industri

Komplek pertambangan Greater Sudbury ngandung salapan tambang operasi, dua pabrik, dua smelter sareng kilang nikel. Ogé diwangun ku leuwih ti 300 firms suplai pertambangan employing leuwih ti 12,000 urang jeung generating kira $4 milyar dina ékspor taunan.

Kami imah konsentrasi pangluhurna kaahlian pertambangan Amérika Kalér urang. Ti alat-alat modal pikeun consumables, rékayasa pikeun konstruksi tambang jeung kontrak, ti ​​pemetaan ka automation jeung komunikasi - pausahaan urang téh innovators. Upami anjeun milarian téknologi pertambangan anu pang anyarna atanapi pamikiran pikeun ngadegkeun ayana di industri - anjeun kedah milarian Sudbury.

Ékspor pertambangan

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngaksés pasar internasional ngalangkungan pertambangan kami program ékspor.

Unik pikeun Northern Ontario pausahaan teh Program Ékspor Ontario Kalér, nu bisa mantuan Anjeun tumuwuh wengkuan bisnis Anjeun tur ngahontal pasar nasional jeung internasional.

panalungtikan pertambangan jeung inovasi

Greater Sudbury ngarojong séktor pertambangan lokal ngaliwatan maju panalungtikan sarta inovasi.

Puseur kaunggulan dina Inovasi Pertambangan

nu Center for Excellence in Mining Innovation (CEMI) ngamekarkeun cara inovatif pikeun ngaronjatkeun kaamanan, produktivitas jeung kinerja lingkungan dina sektor pertambangan. Hal ieu ngamungkinkeun perusahaan pertambangan pikeun ngahontal hasil anu langkung gancang sareng tingkat pamulangan anu langkung saé.

Inovasi Pertambangan, Rehabilitasi sareng Panaliti Terapan (MIRARCO)

nu MIRARCO nyaéta firma riset nirlaba panggedéna di Amérika Kalér, ngalayanan sumber daya alam global ku cara ngarobah pangaweruh kana solusi inovatif anu nguntungkeun.

Northern Center pikeun Advanced Téhnologi Nyarita (NORCAT)

NORCAT mangrupakeun korporasi nirlaba nu ngawengku NORCAT Underground Center, fasilitas latihan state-of-nu-seni nu nyadiakeun rohangan pikeun nguji parabot otomatis anyar.

Industri pangrojong

Loba pertambangan parusahaan manufaktur geus dimekarkeun di Greater Sudbury jang meberkeun ngarojong industri pertambangan. Anjeun tiasa ngahémat biaya pengiriman ku mésér alat anu diproduksi sacara lokal.