Skip to eusi

Profil Komunitas

A A A

Greater Sudbury gancang ngalegaan kalayan populasi berkembang langkung ti 166,000 penduduk, sareng ampir satengah juta jalma hirup dina radius 160 km (100 mi). lokasi strategis urang, base industri kuat tur tanaga gawé terampil-terampil Ngagabungkeun sangkan Sudbury diposisikan idéal pikeun ngadukung bisnis anjeun dina sisi palanggan sareng konsumen.

Tempo naha Sudbury nyaeta tempat pangalusna pikeun ngamimitian atawa tumuwuh Anjeun bisnis. Teu yakin dimana ngamimitian? Tingali panganyarna kami Buletin ékonomi, Laporan taunan, atawa ngan saukur peruse statistik di handap.