Skip to eusi

Urang Geulis

Naha Sudbury

Upami anjeun nimbangkeun investasi bisnis atanapi ékspansi di Kota Greater Sudbury, kami di dieu pikeun ngabantosan. Urang gawé bareng usaha sapanjang prosés-nyieun kaputusan sarta ngarojong daya tarik, ngembangkeun sarta ingetan bisnis di masarakat.

20th
Tempat pangsaéna pikeun nonoman damel di Kanada - RBC
20000+
Murid enrolled dina atikan pos-sekundér
50th
tempat pangalusna di Kanada pikeun jobs - BMO

location

Sudbury - Peta lokasi

Di manakah lokasi Sudbury, Ontario?

Kami mimiti eureun lampu kaléreun Toronto on jalan raya 400 jeung 69. Centrally lokasina 390 km (242 km) kaléreun Toronto, 290 km (180 km) wétaneun Sault Ste. Marie sareng 483 km (300 mi) kuloneun Ottawa, Greater Sudbury ngabentuk hub kagiatan bisnis kalér.

Panggihan tur dilegakeun

Greater Sudbury mangrupikeun pusat bisnis régional pikeun Northern Ontario. Mimitian milarian lokasi idéal pikeun milarian atanapi ngalegaan bisnis anjeun.

Bérita paling énggal

Aliansi Mineral Kritis Kingston-Greater Sudbury

The Greater Sudbury Development Corporation jeung Kingston Economic Development Corporation geus asup kana Memorandum of Understanding, nu bakal ngawula ka pikeun ngaidentipikasi jeung outline wewengkon gawé babarengan terus jeung mangsa nu bakal datang nu bakal piara inovasi, ningkatkeun kolaborasi, jeung ngamajukeun kamakmuran silih.

Fasilitas Ngolah Bahan Batré Hilir Kahiji Kanada Diwangun di Sudbury

Wyloo geus asup kana Memorandum of Understanding (MOU) jeung Kota Greater Sudbury pikeun ngamankeun parsél lahan pikeun ngawangun fasilitas processing bahan batré hilir.

Greater Sudbury Terus Ningali Pertumbuhan Kuat dina 2023

Sakuliah sadaya séktor, Greater Sudbury ngalaman pertumbuhan anu luar biasa dina 2023.