Skip to eusi

Urang Geulis

Naha Sudbury

Upami anjeun nimbangkeun investasi bisnis atanapi ékspansi di Kota Greater Sudbury, kami di dieu pikeun ngabantosan. Urang gawé bareng usaha sapanjang prosés-nyieun kaputusan sarta ngarojong daya tarik, ngembangkeun sarta ingetan bisnis di masarakat.

20th
Tempat pangsaéna pikeun nonoman damel di Kanada - RBC
20000+
Murid enrolled dina atikan pos-sekundér
50th
tempat pangalusna di Kanada pikeun jobs - BMO

location

Sudbury - Peta lokasi

Di manakah lokasi Sudbury, Ontario?

Kami mimiti eureun lampu kaléreun Toronto on jalan raya 400 jeung 69. Centrally lokasina 390 km (242 km) kaléreun Toronto, 290 km (180 km) wétaneun Sault Ste. Marie sareng 483 km (300 mi) kuloneun Ottawa, Greater Sudbury ngabentuk hub kagiatan bisnis kalér.

Panggihan tur dilegakeun

Greater Sudbury mangrupikeun pusat bisnis régional pikeun Northern Ontario. Mimitian milarian lokasi idéal pikeun milarian atanapi ngalegaan bisnis anjeun.

Bérita paling énggal

Ngagungkeun Film Dina Sudbury

Édisi ka-35 Festival Film Internasional Cinéfest Sudbury dimimitian di SilverCity Sudbury dinten Saptu, 16 Séptémber sareng dugi ka Minggu, 24 Séptémber. Greater Sudbury ngagaduhan seueur anu dirayakeun dina festival taun ieu!

Zombie Town Premieres 1 Séptémber

 Zombie Town, anu ditémbak di Greater Sudbury usum panas kamari, disetel ka premiere di bioskop sakuliah nagara dina 1. September!

GSDC ngabagéakeun Anggota Déwan Anyar sareng Balik deui

Dina Rapat Umum Taunan (AGM) tanggal 14 Juni 2023, Greater Sudbury Development Corporation (GSDC) ngabagéakeun anggota énggal sareng uih deui ka dewan sareng disatujuan perobahan ka dewan eksekutif.