Skip to eusi

Seni jeung Budaya

A A A

Greater Sudbury mangrupakeun ibukota budaya kalér sohor ti basisir ka basisir pikeun kaunggulan artistik na, vibrancy sarta kreativitas.

Sektor budaya anu rupa-rupa ngahirupkeun kahirupan ka sakumna komunitas urang ngaliwatan sauntuyan program sareng acara anu nunjukkeun bakat ageung seniman lokal anu narik inspirasi tina tanah sareng warisan multikultural anu beunghar di daérah éta. Kota urang mangrupikeun tempat pikeun ngembangkeun bisnis seni budaya sareng padamelan.

Kami pinuh ku budaya sareng janten bumi pikeun acara anu unik sareng terkenal di dunya anu ngagungkeun kombinasi seni, musik, tuangeun sareng seueur deui sapanjang taun.

Program Hibah Seni & Budaya Kota Greater Sudbury

2024 Program Hibah Seni & Budaya

Diajar langkung seueur ngeunaan program Hibah Seni sareng Budaya. 

Panarima kapungkur sareng alokasi dana sayogi dina Hibah jeung insentif kaca.

Seni jeung Budaya Grant Juries

Larapkeun janten bagian tina grup sukarelawan anu ngevaluasi aplikasi hibah proyék unggal taun. Sadaya hurup kedah jelas nunjukkeun alesan anjeun hoyong janten juri, résumé anjeun, sareng daptar sadaya hubungan langsung sareng inisiatif seni budaya lokal, email ka [email dijaga].

Baca juri call-out di dieu.

Rencana Budaya Greater Sudbury

nu Rencana Budaya Greater Sudbury jeung Rencana Aksi Budaya Ngartikulasikan arah strategis Kota pikeun salajengna ningkatkeun sektor budaya urang dina opat arah strategis interconnected: Identitas Kreatif, Jalma Kreatif, Tempat Kreatif jeung Ékonomi Kreatif. Komunitas urang multikultural sareng gaduh hubungan sajarah anu unik sareng bentang geografisna sareng rencana ieu ngagungkeun karagaman éta.