Skip isi

Newcomers Ndhukung ing Greater Sudbury

A A A

Nalika sampeyan milih Greater Sudbury minangka omah sampeyan, kita pengin menehi sampeyan agensi sing menehi dhukungan kanggo wong anyar. Ngundang sampeyan kanggo nyedhaki agensi lokal, provinsi lan federal nalika sampeyan manggon ing Greater Sudbury.

Yen sampeyan pengin menehi dhukungan, kasedhiya informasi luwih lengkap Warga negara Ukraina lan Pengungsi Afghanistan ing Greater Sudbury.

Organisasi komunitas lokal nyedhiyakake dhukungan kanggo kabeh pendatang anyar ing Sudbury:

Organisasi pemukiman

Hubungi organisasi pemukiman lokal kanggo njaluk bantuan lan miwiti nyambungake karo masyarakat.

Gawean

Nggolek kesempatan anyar? Tekan layanan tenaga kerja kanggo sinau babagan kesempatan kerja sing saiki kasedhiya.

Education

Sinau luwih lengkap babagan kesempatan pendidikan tingkat SD lan menengah ing Greater Sudbury.

Housing

Ana macem-macem opsi omah sing kasedhiya ing Greater Sudbury.

transportasi

Greater Sudbury nawakake macem-macem pilihan transportasi ing komunitas. Sinau luwih lengkap babagan Greater Sudbury GOVA Transit lan liya-liyane.