Skip isi

NEWS

A A A

Greater Sudbury Terus Ndelok Wutah Kuwat ing 2023

Ing kabeh sektor, Greater Sudbury ngalami wutah sing luar biasa ing taun 2023.

Read More

Shoresy Mangsa Tiga

The Sudbury Blueberry Bulldogs bakal teka ing 24 Mei 2024 minangka musim katelu saka Jared Keeso's Shoresy perdana ing Crave TV!

Read More

Greater Sudbury Productions Nominasi kanggo Penghargaan Layar Kanada 2024

Kita seneng banget kanggo ngrayakake produksi film lan televisi sing luar biasa sing difilmkan ing Greater Sudbury sing wis dicalonake kanggo Penghargaan Layar Kanada 2024!

Read More

Greater Sudbury Development Corporation Nggoleki Anggota Dewan

The Greater Sudbury Development Corporation, papan nirlaba, ngupaya warga sing melu kanggo janjian menyang Dewan Direksi.

Read More

Sudbury Nyopir Inovasi BEV, Elektrifikasi Pertambangan lan Upaya Kelestarian

Kapitalisasi panjaluk mineral kritis global sing saya mundhak, Sudbury tetep dadi pimpinan ing kemajuan teknologi dhuwur ing sektor Kendaraan Listrik Baterei (BEV) lan elektrifikasi tambang, sing didorong dening luwih saka 300 perusahaan pasokan, teknologi lan layanan pertambangan.

Read More

Makan Siang Komunitas Co-Hosted Sorotan Kisah Rekonsiliasi Pribumi lan Pertambangan ing Sudbury

Pimpinan Atikameksheng Anishnawbek, Wahnapitae First Nation lan City of Greater Sudbury kumpul ing Toronto dina Senin, 4 Maret 2024 kanggo nuduhake wawasan babagan peran kritis kemitraan ing upaya pertambangan lan rekonsiliasi.

Read More

GSDC Terus Makarya kanggo Ngrangsang Pertumbuhan Ekonomi 

Ing 2022, Greater Sudbury Development Corporation (GSDC) nyengkuyung proyek-proyek utama sing terus nggawe Greater Sudbury ing peta liwat mbangun wirausaha, nguatake hubungan lan ndhukung inisiatif kanggo ngrangsang kutha sing dinamis lan sehat. Laporan Tahunan GSDC 2022 diwenehake ing rapat Dewan Kota tanggal 10 Oktober.

Read More

Ngrameke Film Ing Sudbury

Festival Film Internasional Cinéfest Sudbury edisi kaping 35 diwiwiti ing SilverCity Sudbury ing dina Setu, 16 September lan nganti Minggu, 24 September.

Read More

Zombi Town Premiere 1 September

 Zombie Town, sing dijupuk ing Greater Sudbury pungkasan mangsa panas, disetel kanggo premier ing bioskop ing saindhenging negara ing 1. September!

Read More

GSDC nampani Anggota Dewan Anyar lan Bali

Ing Rapat Umum Tahunan (AGM) tanggal 14 Juni 2023, Greater Sudbury Development Corporation (GSDC) nampani anggota anyar lan bali menyang dewan lan nyetujoni owah-owahan ing dewan eksekutif.

Read More

Quarters Inovasi Nampa Aplikasi kanggo Program Inkubasi Kohort II

The Innovation Quarters/Quartier de l'Innovation wis mbukak aplikasi kanggo kelompok kapindho Program Inkubasi. Program iki dirancang kanggo nurture lan ndhukung calon pengusaha ing tahap awal utawa fase idea saka usaha bisnis.

Read More

Greater Sudbury Nyiyapake Sambutan Delegasi saka Travel Media Association of Canada

Kanggo pisanan, City of Greater Sudbury bakal nampani anggota Travel Media Association of Canada (TMAC) minangka tuan rumah konferensi taunan wiwit tanggal 14 nganti 17 Juni 2023.

Read More

Kutha Greater Sudbury Nduwe Pertumbuhan Ajeg ing Kuartal Pertama 2023

Industri konstruksi ing Greater Sudbury tetep ajeg ing kuartal pisanan 2023 kanthi total $31.8 yuta ing nilai konstruksi ijin bangunan sing diterbitake. Pambangunan omah tunggal, semi-suwek lan unit sekunder anyar sing didaftar nyumbang kanggo diversifikasi saham omah ing masyarakat.

Read More

Sektor Pertambangan lan Otomotif Temu ing Greater Sudbury kanggo Konferensi Kendaraan Listrik Baterei Taunan kaping pindho

Mbangun sukses acara perdana taun kepungkur, konferensi BEV In-Depth: Mines to Mobility 2023 bakal terus nerusake obrolan menyang rantai pasokan listrik baterei sing terintegrasi ing Ontario lan ing saindenging Kanada.

Read More

Program Quarters Inovasi Anyar Nawakake Dhukungan kanggo Pengusaha Lokal

Wirausaha lokal lan startup tahap awal entuk daya saing nalika Innovation Quarters/Quartiers de l'Innovation (IQ) ngluncurake Program Inkubasi perdana. Sajrone 12 wulan sabanjure, 13 pengusaha lokal melu program kasebut ing inkubator bisnis pusat kutha anyar Greater Sudbury, sing ana ing 43 Elm St.

Read More

Greater Sudbury Development Corporation Nggoleki Anggota Dewan

Greater Sudbury Development Corporation (GSDC), papan nirlaba sing ditugasake kanggo ngupayakake pembangunan ekonomi ing masyarakat, ngupayakake warga sing melu janjian dadi Dewan Direksi. Warga sing kasengsem nglamar bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan investsudbury.ca. Aplikasi kudu diajukake ing wayah awan ing dina Jumuah, 31 Maret 2023.

Read More

Sudbury Mimpin Cara kanggo Transformasi BEV kanthi Akses menyang Tanah, Bakat lan Sumber Daya  

Nggunakake panjaluk global sing durung tau ana sadurunge kanggo mineral kritis, 300 perusahaan pertambangan, teknologi lan layanan pertambangan Sudbury mimpin kemajuan teknologi dhuwur ing sektor Kendaraan Baterei-Elektrik (BEV) lan elektrifikasi tambang.

Read More

Greater Sudbury Nduwe Pertumbuhan Kuat ing 2022

Selaras karo wutah ing sektor komersial lan industri, sektor omah Greater Sudbury terus kanggo ndeleng investasi kuwat ing multi-unit lan omah siji-kulawarga. Ing 2022, nilai gabungan konstruksi kanggo proyek omah anyar lan direnovasi yaiku $ 119 yuta lan ngasilake 457 unit omah anyar, jumlah taunan paling dhuwur sajrone limang taun kepungkur.

Read More

Greater Sudbury Development Corporation Ngangkat Ketua Anyar lan Ndhukung Teknologi Bersih

Jeff Portelance wis diangkat dadi ketua Greater Sudbury Development Corporation (GSDC). Pak Portelance gabung karo dewan ing 2019 lan nggawa pengalaman ing pangembangan bisnis lan dodolan minangka Manajer Senior Pembangunan Perusahaan ing Civiltek Limited. Layanan ing Dewan Direksi GSDC minangka posisi sukarela sing ora dibayar. GSDC ngawasi Dana Pembangunan Ekonomi Komunitas $1 yuta uga Hibah Seni Budaya lan Dana Pembangunan Pariwisata. Dana kasebut ditampa dening Kutha Greater Sudbury kanthi persetujuan Dewan kanggo ndhukung pertumbuhan ekonomi lan kelestarian komunitas kita.

Read More

Triwulan II lan Katelu 2022 Deleng Pertumbuhan Ekonomi ing Greater Sudbury

Kutha Greater Sudbury terus ngetrapake Rencana Strategis Pemulihan Ekonomi lan fokus ing tumindak utama kanthi ndhukung tenaga kerja, atraksi lan pusat kutha Greater Sudbury.

Read More

Two New Productions Syuting ing Sudbury

Sawijining film lan seri dokumenter disiapake kanggo nggawe film ing Greater Sudbury ing wulan iki. Film fitur Orah diprodhuksi dening Amos Adetuyi, pembuat film asal Nigeria/Kanada lan Sudbury. Dheweke dadi Produser Eksekutif saka seri CBC Diggstown, lan ngasilake Café Daughter, sing dijupuk ing Sudbury ing awal taun 2022. Produksi kasebut bakal syuting wiwit awal nganti pertengahan November.

Read More

Pra-produksi wis diwiwiti minggu iki ing Zombie Town

Pra-produksi wis diwiwiti minggu iki ing Zombie Town, film adhedhasar novel dening RL Stine, nampilaken Dan Aykroyd, disutradarai dening Peter Lepeniotis lan diprodhuksi dening John Gillespie saka Trimuse Entertainment, syuting ing Agustus lan September 2022. Iki minangka film kapindho. Trimuse wis ngasilake ing Greater Sudbury, sing liyane yaiku 2017 Curse of Buckout Road.

Read More

Greater Sudbury Deleng Pertumbuhan Ekonomi ing Triwulan Pertama 2022

Ekonomi lokal terus berkembang lan macem-macem nalika Kutha Greater Sudbury maju karo Rencana Strategis Pemulihan Ekonomi. Kutha fokus perhatian lan sumber daya ing tumindak utama sing bakal ndhukung upaya komunitas kanggo pulih saka tantangan minangka akibat saka pandemi COVID-19.

Read More

Greater Sudbury Development Corporation Nggoleki Anggota Dewan

Greater Sudbury Development Corporation (GSDC), papan nirlaba sing ditugasake kanggo ngupayakake pembangunan ekonomi ing masyarakat, ngupayakake warga sing melu janjian dadi Dewan Direksi.

Read More

2021: Taun Pertumbuhan Ekonomi ing Greater Sudbury

Wutah ekonomi lokal, keragaman lan kamakmuran tetep dadi prioritas kanggo Kutha Greater Sudbury lan terus didhukung liwat sukses lokal ing pembangunan, wirausaha, bisnis lan wutah taksiran ing masyarakat kita.

Read More

32 Organisasi entuk manfaat saka Hibah kanggo Ndhukung Seni lan Budaya Lokal

Kutha Greater Sudbury, liwat program Hibah Seni lan Budaya 2021 Greater Sudbury, menehi $532,554 kanggo 32 panampa kanggo ndhukung ekspresi seni, budaya lan kreatif warga lan kelompok lokal.

Read More

Direktur Pembangunan Ekonomi Anyar Ndadekake Pengalaman Kotamadya sing Ekstensif lan Semangat kanggo Pertumbuhan Komunitas menyang Tim Kepemimpinan Kutha

Kutha seneng ngumumake Meredith Armstrong wis diangkat dadi Direktur Pembangunan Ekonomi. Brett Williamson, Direktur Pembangunan Ekonomi saiki, wis nampa kesempatan anyar ing njaba organisasi kasebut wiwit tanggal 19 November.

Read More

Warga Diundang kanggo Njaluk Janjian menyang Juri Hibah Seni lan Budaya

Kutha Greater Sudbury ngupaya sukarelawan kanggo ngevaluasi aplikasi lan menehi rekomendasi alokasi dana kanggo kegiatan sing bakal ndhukung komunitas seni lan budaya lokal ing 2022.

Read More

Greater Sudbury Investasi ing Acara Olahraga ing mangsa ngarep

Persetujuan Dewan saka Greater Sudbury Development Corporation (GSDC) pendanaan pembangunan pariwisata lan endorsement saka support ing-jenis sinyal bali saka acara olahraga utama kanggo kutha.

Read More

GSDC Annual Report Highlights Economic Development Initiatives

Laporan Tahunan Greater Sudbury Development Corporation (GSDC) 2020 nyedhiyakake sinopsis pendanaan sing disetujoni dening Dewan lan Dewan Direksi GSDC kanggo proyek sing nambah investasi lan nggawe lapangan kerja ing komunitas.

Read More

Greater Sudbury Development Corporation Nganyari Komitmen kanggo Pertumbuhan Ekonomi

The Greater Sudbury Development Corporation (GSDC) gawe anyar prasetya kanggo Recovery lan wutah ekonomi lokal karo janjian saka sukarelawan masyarakat tambahan lan eksekutif anyar sak Rapat Umum Annual ing 9 Juni.

Read More

Pamrentah Kanada nandur modal kanggo nyepetake pangembangan lan pertumbuhan bisnis, lan nggawe nganti 60 proyek ing wilayah Greater Sudbury

Pendanaan FedNor bakal mbantu nggawe inkubator bisnis kanggo ndhukung wiwitan bisnis ing Greater Sudbury

Read More

Pamrentah Kanada nandur modal kanggo nambah imigrasi kanggo nyukupi kabutuhan tenaga kerja para majikan Greater Sudbury

Pendanaan FedNor kanggo mbantu narik wong anyar sing trampil kanggo ngatasi kesenjangan lapangan kerja ing wilayah kasebut

Read More

Greater Sudbury Development Corporation Nggoleki Anggota Komite Pengembangan Pariwisata

The Greater Sudbury Development Corporation (GSDC), dewan nirlaba sing ditugasake kanggo ngupayakake pembangunan ekonomi ing Kutha Greater Sudbury, nggoleki warga sing melu janjian menyang Komite Pengembangan Pariwisata.

Read More

Dewan Nyetujui Rencana Strategis kanggo Ningkatake Pemulihan Ekonomi Lokal

Greater Sudbury Council wis nyetujoni rencana strategis sing ndhukung pemulihan bisnis, industri lan organisasi lokal saka pengaruh ekonomi COVID-19.

Read More

Greater Sudbury Small Businesses Layak kanggo Program Dhukungan Langkah Sabanjure

Kutha Greater Sudbury ndhukung pandhu arah bisnis cilik liwat tantangan pandemi COVID-19 kanthi program provinsi anyar sing dikirim liwat Pusat Bisnis Regional.

Read More

Greater Sudbury Development Corporation Nggoleki Anggota Dewan

The Greater Sudbury Development Corporation (GSDC), papan nirlaba sing ditugasake kanggo ngupayakake pembangunan ekonomi ing Kutha Greater Sudbury, ngupaya warga sing melu kanggo janjian dadi Dewan Direksi.

Read More

Greater Sudbury Solidifies Posisi minangka Global Mining Hub ing PDAC Virtual Mining Convention

Kutha Greater Sudbury bakal nguatake statuse minangka pusat pertambangan global sajrone Konvensi Prospectors & Developers Association of Canada (PDAC) wiwit 8 nganti 11 Maret 2021. Amarga COVID-19, konvensi taun iki bakal nampilake rapat virtual lan kesempatan jaringan. karo investor saka sak donya.

Read More

Lab Kendaraan Pilihan Baterai Anyar Cambrian College Ngamanake Pendanaan Kutha

Cambrian College minangka salah sawijining langkah nyedhaki sekolah utama ing Kanada kanggo riset lan teknologi Kendaraan Listrik Baterei (BEV), amarga dorongan finansial saka Greater Sudbury Development Corporation (GSDC).

Read More

Warga Diundang kanggo Njaluk Janjian menyang Juri Grant Proyek Seni lan Budaya

Kutha Greater Sudbury ngupaya telung sukarelawan warga kanggo ngevaluasi aplikasi lan menehi rekomendasi alokasi dana kanggo kegiatan khusus utawa sepisan sing bakal ndhukung komunitas seni lan budaya lokal ing 2021.

Read More

Kutha Greater Sudbury Investasi ing Riset lan Pangembangan Lor

Kutha Greater Sudbury, liwat Greater Sudbury Development Corporation (GSDC), ningkatake upaya pemulihan ekonomi kanthi investasi ing proyek riset lan pangembangan lokal.

Read More

GSDC nampani Anggota Dewan Anyar lan Bali

The Greater Sudbury Development Corporation (GSDC) terus ndhukung pembangunan ekonomi lokal karo recruitment enem anggota anyar kanggo volunteer sawijining 18-anggota Dewan Direksi, makili ombone saka sudhut expertise kanggo entuk manfaat atraksi, wutah lan penylametan bisnis ing masyarakat.

Read More

Pembaruan Kegiatan lan Pendanaan Dewan GSDC per Juni 2020

Ing rapat reguler tanggal 10 Juni 2020, Dewan Direksi GSDC nyetujoni investasi kanthi total $134,000 kanggo ndhukung pertumbuhan ekspor, diversifikasi lan riset tambang lor:

Read More

Kutha Ngembangake Sumber Daya kanggo Ndhukung Bisnis sajrone COVID-19

Kanthi pengaruh ekonomi sing signifikan sing ditindakake COVID-19 ing komunitas bisnis lokal, Kutha Greater Sudbury nyediakake dhukungan kanggo bisnis kanthi sumber daya lan sistem kanggo mbantu ngatasi kahanan sing durung kedadeyan sadurunge. 

Read More

Sudbury Mining Cluster Reception

Resepsi Kluster Pertambangan Sudbury bakal ditindakake Selasa, 3 Maret 2020 jam 5 sore ing Balai Konser Hotel Fairmont Royal York. Gabung luwih saka 400 tamu kalebu pimpinan lan influencer ing industri pertambangan uga Duta Besar, MP lan MPP kanggo pengalaman jaringan sing unik. Iki minangka acara sing kudu dirawuhi PDAC.

Read More

Program Ekspor Ontario Utara Nampa Penghargaan Saka Dewan Pengembang Ekonomi Ontario

Perusahaan pangembangan ekonomi saka Ontario Utara wis diajeni karo penghargaan provinsi kanggo inisiatif sing mbantu posisi perusahaan cilik lan menengah regional njupuk kauntungan saka kesempatan global lan pasar anyar kanggo produk lan layanan sing inovatif.

Read More

Kutha Raih Pengakuan Nasional kanggo Pemasaran Pasokan lan Layanan Pertambangan Lokal

Kutha Greater Sudbury wis entuk pangenalan nasional kanggo upaya pemasaran kluster pasokan lan layanan pertambangan lokal, pusat keunggulan internasional sing kalebu kompleks pertambangan terintegrasi paling gedhe ing donya lan luwih saka 300 perusahaan pasokan pertambangan.

Read More

Greater Sudbury dipilih kanggo program pilot imigrasi

Greater Sudbury dipilih minangka salah siji saka 11 komunitas lor kanggo melu ing Pilot Imigrasi Pedesaan lan Lor sing anyar saka pamaréntah federal. Iki minangka wektu sing nyenengake kanggo komunitas kita. Pilot imigrasi federal anyar minangka kesempatan sing bakal nulungi para imigran sing bakal menehi kontribusi kanggo ngembangake pasar tenaga kerja lokal lan ekonomi. 

Read More

Greater Sudbury nampani Delegasi saka Rusia

They City of Greater Sudbury nampa delegasi 24 eksekutif pertambangan saka Rusia tanggal 11 lan 12 September 2019.

Read More