Skip isi

We Are Beautiful

Kenapa Sudbury

Yen sampeyan nimbang investasi bisnis utawa ekspansi ing Kutha Greater Sudbury, kita kene kanggo nulung. Kita kerja bareng karo bisnis sajrone proses nggawe keputusan lan ndhukung daya tarik, pangembangan lan penylametan bisnis ing komunitas.

20th
Panggonan paling apik kanggo para pemuda ing Kanada - RBC
20000+
Siswa ndhaptar ing pendidikan pasca sekolah menengah
50th
Panggonan paling apik ing Kanada kanggo proyek - BMO

Lokasi

Sudbury - Peta lokasi

Where is Sudbury, Ontario?

We are the first stop light north of Toronto on highway 400 and 69. Centrally dumunung 390 km (242 mi) lor Toronto, 290 km (180 mi) wétan Sault Ste. Marie lan 483 km (300 mi) ing sisih kulon Ottawa, Greater Sudbury dadi pusat kegiatan bisnis lor.

Goleki lan Expand

Greater Sudbury minangka pusat bisnis regional kanggo Ontario Lor. Miwiti telusuran lokasi sing cocog kanggo nemokake utawa nggedhekake bisnis sampeyan.

News Latest

Aliansi Mineral Kritis Kingston-Greater Sudbury

The Greater Sudbury Development Corporation lan Kingston Economic Development Corporation wis mlebu menyang Memorandum of Understanding, sing bakal dadi kanggo ngenali lan njelaske nganggo bentuk garis wilayah kerjasama terus lan mangsa sing bakal nuwuhake inovasi, ningkatake kolaborasi, lan ningkatake kesejahteraan bebarengan.

Fasilitas Pangolahan Bahan Baterei Hilir Pertama ing Kanada bakal Dibangun ing Sudbury

Wyloo wis mlebu menyang Memorandum of Understanding (MOU) karo City of Greater Sudbury kanggo ngamanake bingkisan tanah kanggo mbangun fasilitas pangolahan bahan baterei hilir.

Greater Sudbury Terus Ndelok Wutah Kuwat ing 2023

Ing kabeh sektor, Greater Sudbury ngalami wutah sing luar biasa ing taun 2023.