Skip isi

We Are Beautiful

Kenapa Sudbury

Yen sampeyan nimbang investasi bisnis utawa ekspansi ing Kutha Greater Sudbury, kita kene kanggo nulung. Kita kerja bareng karo bisnis sajrone proses nggawe keputusan lan ndhukung daya tarik, pangembangan lan penylametan bisnis ing komunitas.

20th
Panggonan paling apik kanggo para pemuda ing Kanada - RBC
20000+
Siswa ndhaptar ing pendidikan pasca sekolah menengah
50th
Panggonan paling apik ing Kanada kanggo proyek - BMO

Lokasi

Sudbury - Peta lokasi

Where is Sudbury, Ontario?

We are the first stop light north of Toronto on highway 400 and 69. Centrally dumunung 390 km (242 mi) lor Toronto, 290 km (180 mi) wétan Sault Ste. Marie lan 483 km (300 mi) ing sisih kulon Ottawa, Greater Sudbury dadi pusat kegiatan bisnis lor.

Goleki lan Expand

Greater Sudbury minangka pusat bisnis regional kanggo Ontario Lor. Miwiti telusuran lokasi sing cocog kanggo nemokake utawa nggedhekake bisnis sampeyan.

News Latest

Ngrameke Film Ing Sudbury

Festival Film Internasional Cinéfest Sudbury edisi kaping 35 diwiwiti ing SilverCity Sudbury ing dina Setu, 16 September lan nganti Minggu, 24 September.

Zombi Town Premiere 1 September

 Zombie Town, sing dijupuk ing Greater Sudbury pungkasan mangsa panas, disetel kanggo premier ing bioskop ing saindhenging negara ing 1. September!

GSDC nampani Anggota Dewan Anyar lan Bali

Ing Rapat Umum Tahunan (AGM) tanggal 14 Juni 2023, Greater Sudbury Development Corporation (GSDC) nampani anggota anyar lan bali menyang dewan lan nyetujoni owah-owahan ing dewan eksekutif.