Skip isi

A Priksa kanggo Newcomers

A A A

Pindhah menyang kutha anyar biasane tegese ana akeh sing kudu ditindakake. Kita bisa nulungi lan nuntun sampeyan menyang sumber daya sing dibutuhake sadurunge mangkat lan sawise sampeyan mlebu Sudbury Gedhe. Pamrentah Ontario nyedhiyakake informasi babagan kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan pindhah menyang lan manggon Ontario. Pemerintah Kab Canada situs web nyedhiyakake rincian tambahan babagan imigrasi lan kewarganegaraan.

Sadurunge Sampeyan Rawuh

  • Riset anyar sampeyan provinsi lan kutha.
  • katon ing omah sementara kanggo sawetara wengi pisanan sampeyan.
  • Ningkatake katrampilan basa sampeyan ing paling ora salah sawijining basa resmi Kanada: Inggris lan/utawa Prancis.
  • Temokake tren cuaca lan musim. Bungkus sandhangan sing cocog kanggo musim sampeyan nalika sampeyan teka.
  • Ganti dhuwit sampeyan menyang mata uang Kanada supaya bisa langsung digunakake.
  • Telusuri lan nglamar Kesempatan kerja ing Greater Sudbury. Review liyane Pasar Buruh
  • Disaranake sampeyan nyimpen dhuwit sing cukup kanggo nutupi kabeh biaya urip, kalebu akomodasi, panganan, transportasi, lan sandhangan nganti nem sasi.

Sawetara Dina Kapisan

Ngunjungi utawa nelpon organisasi sing nglayani imigran lokal:

Nglamar kanggo a Nomer Asuransi Sosial (SIN) online utawa ing wong ing 19 Lisgar Street, Sudbury, ON utawa liwat telpon ing 1-800-622-6232.

Nglamar kanggo an Rencana Asuransi Kesehatan Ontario kertu (OHIP). Yen ora layak kanggo langsung nglamar, sampeyan bisa uga nimbang tuku asuransi kesehatan kanggo nutupi dhewe nganti sampeyan layak kanggo sistem perawatan kesehatan provinsi. Para penuntut pengungsi utawa wong sing dilindhungi bisa uga layak nglamar Program Kesehatan Federal Interim (IFHP).

 

Sawetara Minggu Kapisan

Ngerti Sapa Sing Nelpon Kanggo Bantuan

  • 9-1-1 kanggo kahanan darurat sing ngancam nyawa kayata geni, medis utawa kejahatan sing lagi ditindakake.
  • 3-1-1 kanggo pitakonan apa wae babagan layanan sing diwenehake Kutha Sudbury, kayata sampah lan daur ulang, layanan sosial, program rekreasi, tagihan pajak properti.
  • 2-1-1 kanggo informasi babagan layanan kesehatan lan sosial pemerintah lan masyarakat, kayata, omah, penyalahgunaan wong tuwa, dhaharan kanggo wong tuwa lan cacat.
  • 8-1-1 kanggo nyambungake karo perawat kadhaptar dina utawa wengi kanggo saran kesehatan gratis, aman lan rahasia.