Skip isi

Dhukungan kanggo Pengungsi Afghanistan

A A A

Pamrentah Kanada terus nyengkuyung para pengungsi Afghanistan kanthi mapan maneh cedhak 40,000 warga Afghanistan ing Kanada. Ana sawetara program khusus sing digawe dening Pengungsi Imigrasi lan Kewarganegaraan Kanada kanggo ndhukung pengungsi Afghan ing Kanada.

Dhukungan Komunitas

Apa sampeyan pengin nulungi wong anyar Afghan ing Sudbury kanthi omah, sumbangan, kesempatan kerja lan liya-liyane?

Sumber Daya kanggo Pengungsi Afghan

Organisasi provinsi lan Pemerintah sing ndhukung warga negara Afghanistan:

Asosiasi Afghan Ontario

Asosiasi Afghan Ontario (aaocanada.ca)

Ana uga organisasi nirlaba liyane sing kerja sama karo macem-macem lembaga pemerintah kanggo ndhukung pendatang anyar Afghanistan ing Kanada. Kanggo informasi luwih lengkap, deleng tautan ing ngisor iki:

Refugee 613: Cara kanggo mbantu

https://www.refugee613.ca/pages/help

Yen sampeyan butuh dhukungan kanthi informasi babagan sumber daya sing kasedhiya ing Kanada, hubungi 211
Yen ana darurat, hubungi 911.