Skip to eusi

pendatang ngarojong di Greater Sudbury

A A A

Nalika anjeun milih Greater Sudbury salaku bumi anjeun, kami hoyong nyayogikeun anjeun agénsi anu nawiskeun dukungan pikeun pendatang. Kami ngajak anjeun pikeun ngahontal agénsi lokal, propinsi sareng féderal nalika anjeun netep di Greater Sudbury.

Lamun Anjeun keur pilari nyadiakeun rojongan, informasi leuwih sadia pikeun Kawarganagaraan Ukraina jeung Pangungsi Afghan di Greater Sudbury.

Organisasi komunitas lokal nyayogikeun dukungan pikeun sadaya pendatang di Sudbury:

Organisasi pakampungan

Kontak organisasi padumukan lokal pikeun meunangkeun pitulung tur mimitian ngahubungkeun jeung masarakat.

pagawean

Pilari kasempetan anyar? Ngahontal jasa padamelan pikeun diajar ngeunaan kasempetan padamelan anu ayeuna sayogi.

pendidikan

Diajar langkung seueur ngeunaan kasempetan pendidikan tingkat dasar sareng menengah di Greater Sudbury.

Padumukan

Aya rupa-rupa pilihan perumahan sadia di Greater Sudbury.

kandaraan

Greater Sudbury nawiskeun rupa-rupa pilihan transportasi di masarakat. Diajar langkung seueur ngeunaan Greater Sudbury GOVA Transit sareng anu sanésna.