Kalo tek përmbajtja

RNIP

A A A

Mirë se vini. Bienvenue. Boozhoo.

Faleminderit për interesimin tuaj në Programin Pilot të Imigrimit Rural dhe Verior (RNIP) në Sudbury, Ontario. Programi Sudbury RNIP ofrohet nga divizioni i Zhvillimit Ekonomik të qytetit të Greater Sudbury dhe financohet nga FedNor, Greater Sudbury Development Corporation dhe City of Greater Sudbury. Të RNIP është një rrugë unike e qëndrimit të përhershëm për punëtorët ndërkombëtarë, që synon të plotësojë mungesat e rëndësishme të fuqisë punëtore në Sudbury dhe komunitetet përreth. RNIP është projektuar për punëtorët që kanë një qëllim për të qëndruar në komunitet për një kohë të gjatë, dhe nëse miratohet, u jepet aftësia për të aplikuar për qëndrim të përhershëm, si dhe një leje pune e përjashtuar nga LMIA.

Programi Sudbury RNIP tani është mbyllur dhe nuk po pranon aplikime në këtë moment. 

 

Ju lutemi zgjidhni opsionin më poshtë që vlen për ju për të filluar.

Financuar nga

Logoja e Kanadasë