Kalo tek përmbajtja

Lajme

A A A

GSDC mirëpret anëtarët e rinj dhe të rikthyer të Bordit

Në Mbledhjen e Përgjithshme Vjetore (AGM) më 14 qershor 2023, Greater Sudbury Development Corporation (GSDC) mirëpriti anëtarët e rinj dhe të rikthyer në bord dhe miratoi ndryshimet në bordin ekzekutiv.

"Si kryetar bashkie dhe anëtar i bordit, jam i emocionuar të mirëpres anëtarët e rinj dhe të shoh Jeff Portelance të vazhdojë si Kryetar i GSDC," tha kryetari i Bashkisë së Greater Sudbury, Paul Lefebvre. “Mezi pres të punoj me këta individë të talentuar pasi ata ndajnë perspektivat dhe ekspertizën e tyre në mbështetje të nismave të zhvillimit ekonomik në të gjithë qytetin tonë. Dëshiroj gjithashtu të falënderoj anëtarët në largim për kontributin e tyre dhe t'i uroj suksese në përpjekjet e tyre të ardhshme.”

Portelance është Drejtor i Zhvillimit të Biznesit në Walden Group. Si i diplomuar në Universitetin Laurentian me një Bachelor Nderi në Tregti në Administrimin e Sporteve, ai ka punuar në Zhvillimin e Biznesit për më shumë se 25 vjet, duke ndihmuar në rritjen e pjesës së tregut dhe përfitimit për kompanitë në disa industri.

GSDC është gjithashtu krenare të mirëpresë anëtarët e rinj të bordit të mëposhtëm:

  • Anna Frattini, Menaxhere, Zhvillimi i Biznesit dhe Marrëdhëniet, Ndërtimi PCL: Frattini është i apasionuar pas shërbimit ndaj klientit dhe fokusohet në ndërtimin dhe forcimin e marrëdhënieve. Me më shumë se 15 vjet përvojë pune me palët e interesuara të qeverisë, minierave dhe prodhimit të energjisë në Ontario veriore, ajo do të sjellë njohuri të vlefshme në bord.
  • Stella Holloway, Zëvendës Presidente, MacLean Engineering:

Holloway filloi karrierën e saj me MacLean Engineering në 2008 dhe aktualisht është Zëvendës Presidente e Shitjeve dhe Mbështetjes së Operacioneve të Ontarios. Ajo është përgjegjëse për drejtimin strategjik të rritjes së shitjeve, zhvillimit të biznesit dhe mbështetjes pas tregut. Nën udhëheqjen e saj, fokusi është i përqendruar në bashkëpunimin ekipor që nxit performancë të jashtëzakonshme dhe ofron shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit, produkte dhe zgjidhje cilësore.

  • Sherry Mayer, Zëvendës-President i Operacioneve, Turizmi Indigjen në Ontario:
    Mayer është një person krenar Métis me trashëgimi Algonquin-Mohawk, nga territori Kitigan Zibi Anishinabeg në Maniwaki, kombi më i madh Algonquin në Kanada. Fokusi i saj i karrierës është në ndërtimin e rezultateve të qëndrueshme, ekonomike për komunitetet në të gjithë Ontarion, me vëmendje të veçantë në mbështetjen e prosperitetit dhe pajtimit indigjen, së bashku me tërheqjen e popullsisë dhe nismat e rritjes komunale, veçanërisht brenda Ontarios veriore.

Anëtarët me mandate që kanë përfunduar përfshijnë:

  • Lisa Demmer, Kryetare e kaluar, Bordi Drejtues i GSDC
  • Andrée Lacroix, Partner, avokatë Lacroix
  • Claire Parkinson, Shef i Fabrikave të Përpunimit, Ontario, Vale.

"Anëtarët e bordit të GSDC kanë një qëllim të përbashkët për t'u angazhuar me partnerët dhe për të mbështetur rritjen ekonomike në komunitetin tonë," tha Kryetari i Bordit të GSDC, Jeff Portelance. “Dua të mirëpres anëtarët tanë të rinj të bordit dhe të falënderoj përfaqësuesit tanë të kthyer dhe në pension për mbështetjen e tyre. Jam shumë i kënaqur që vazhdoj si Kryetar për një mandat të dytë, ndërsa vazhdojmë të nxisim një qytet dinamik dhe të shëndetshëm.”

GSDC është krahu i zhvillimit ekonomik të qytetit të Greater Sudbury, i përbërë nga një bord drejtues vullnetar prej 18 anëtarësh, duke përfshirë këshilltarët e qytetit dhe kryetarin e bashkisë. Ai mbështetet nga stafi i qytetit.

Duke punuar me Drejtorin e Zhvillimit Ekonomik, GSDC vepron si një katalizator për nismat e zhvillimit ekonomik dhe mbështet tërheqjen, zhvillimin dhe mbajtjen e biznesit në komunitet. Anëtarët e bordit përfaqësojnë sektorë të ndryshëm privatë dhe publikë duke përfshirë furnizimin dhe shërbimet minerare, ndërmarrjet e vogla dhe të mesme, mikpritjen dhe turizmin, financat dhe sigurimet, shërbimet profesionale, tregtinë me pakicë dhe administratën publike.

- 30 -