Kalo tek përmbajtja

Pikat kryesore të prodhimit të kaluar

A A A

Eksploroni filmat dhe serialet e suksesshëm të xhiruar në Greater Sudbury. Të ndryshmet tona vendet e xhirimeve dhe topografi të ndryshme kanë luajtur në sfond si Los Angeles, qytete të vogla në SHBA, Toronto, Montreal, preri dhe më shumë.

Na kontaktoni për të mësuar se si mund të shtoni emrin e prodhimit tuaj në listë, përfitoni nga lokalet tona stimuj, ose shikoni objektet, burimet dhe shërbimet ne kemi në dispozicion.