Kalo tek përmbajtja

Locations

I mirëpritur

Greater Sudbury është gjeografikisht komuna më e madhe në Ontario dhe e dyta më e madhe në Kanada. Ne kemi 330 liqene, mbi 200 kilometra shtigje me shumë përdorime, një qendër urbane, mjedise industriale dhe minerare në shkallë të gjerë, lagje banimi të çuditshme dhe një komunitet miqësor ndaj filmit. Greater Sudbury është dyfishuar për zona të mëdha metropolitane, preritë, qytezat e vogla të SHBA-së dhe madje ka luajtur si vetë në disa raste.

Turneu juaj në Sudbury

Le t'ju çojmë në një turne në qytetin tonë! Ne do të punojmë me ju dhe profesionistët tanë lokalë të kërkimit për të gjetur vendndodhjet perfekte për projektin tuaj filmik ose televiziv me paketa imazhi të personalizuara dhe turne virtuale ose personalisht.

Zbuloni se çfarë ka për të ofruar Greater Sudbury ekipet e filmit dhe televizionit vizitues për sa i përket komoditeteve tona të gjera të pritjes, vendndodhjeve, atraksioneve dhe shërbimeve mbështetëse.

Listoni pronën tuaj për xhirime

Ne jemi gjithmonë në kërkim të vendeve unike për xhirime. Nëse dëshironi të ofroni pronën tuaj për projekte të mundshme filmike dhe dëshironi që ne të dimë për të, ju lutemi kontaktoni Zyrtarin e Filmit në [email mbrojtur] ose at 705-674-4455 ext. 2478

Për të mësuar më shumë se çfarë të prisni kur shtëpia ose biznesi juaj të bëhet një set filmash, lexoni Prona juaj në një rol kryesor.

Partnerët tanë në komisionin provincial të filmit, Ontario Creates, promovojnë vendndodhje në mbarë provincën në prodhime vizitore. Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni Ontario krijon bibliotekën e vendndodhjeve.

Nëse ju është drejtuar nga një produksion ose keni marrë një letër zbulimi që shpreh interes për pronën tuaj dhe keni shqetësime, ju lutemi mos ngurroni të telefononi Zyrën e Filmit në Sudbury për të konfirmuar legjitimitetin.

Xhirime në vend në Lagjen tuaj

Kompanitë e prodhimit e kuptojnë se janë mysafirë në lagjen tuaj dhe zakonisht punojnë drejtpërdrejt me banorët dhe biznesin për të zgjidhur shqetësimet. Nëse keni një shqetësim për xhirimet, ne ju inkurajojmë të kontaktoni menaxherin e vendndodhjes së prodhimit si hap të parë. Menaxherët e vendndodhjes zakonisht janë në vend ose kanë kontakte me ekipet që punojnë në vend, të cilët janë në gjendje t'i përgjigjen shqetësimit tuaj. Detajet e kontaktit për Menaxherët e Vendndodhjes janë të listuara në letrën e njoftimit të xhirimit, ose mund t'i drejtoheni një anëtari të ekuipazhit dhe t'i kërkoni që Menaxheri i Vendndodhjes t'ju kontaktojë drejtpërdrejt.

Menaxheri i vendndodhjes është anëtari i prodhimit përgjegjës për menaxhimin e sitit gjatë xhirimeve dhe minimizimin e ndikimeve në komunitet. Është e rëndësishme që ata të ndërgjegjësohen për çdo çështje apo shqetësim në mënyrë që ato të zgjidhen shpejt.

Zyra e Filmit Sudbury gjithashtu mund të ndihmojë me shqetësimet dhe pyetjet rreth produksioneve. Nëse keni ndonjë shqetësim rreth xhirimeve në lagjen tuaj, ju lutemi kontaktoni zyrën e filmit në 705-674-4455 shtrirje 2478 or [email mbrojtur]

La Udhëzimet e filmit Greater Sudbury jepni një udhëzues hap pas hapi për xhirimet në qytetin tonë, duke përfshirë kur xhirimet në vend do të kërkonin a leje filmi.