Kalo tek përmbajtja

Objektet, Burimet
dhe Shërbimet

A A A

Ontario Veriore njihet në mbarë botën për tonin stimuj filmash, shërbimet e studios dhe post-prodhimit, objektet dhe baza e ekuipazhit. Sudbury ka në dispozicion kompani me histori të provuara dhe të përkushtuara për zhvillimin e industrisë së filmit në Ontario Veriore, të cilat janë të gatshme t'ju ndihmojnë në prodhimin tuaj të ardhshëm.

Pajisje

Libri a Objektet e qytetit me qira ose bazoni prodhimin tuaj në Studiot e Filmit në Ontario Veriore, e cila përmban një dysheme skene prej 16,000 metrash katrorë që mund të plotësojë nevojat e prodhimit tuaj të ardhshëm. Ne e kemi mirëpritur prodhimet e kaluara nga CBC, Netflix, City TV, Hallmark dhe më shumë.

Shërbimet tona

Ekipi ynë i Zhvillimit Ekonomik është këtu për t'ju ndihmuar gjatë gjithë procesit të prodhimit. Ju mund të kërkoni tek ne për ndihmë me:

  • Udhëtime të personalizuara FAM dhe ndihmë për zbulim
  • Filmi i thjeshtë që lejon përmes një pike kontakti
  • Qasja në objektet komunale
  • Referime për programet e financimit
  • Koordinimi i shërbimeve ndërmjet ofruesve lokalë
  • Ndërlidhja me partnerët e komunitetit

Burimet Rajonale

Sudbury është shtëpia e kompanive të themeluara dhe të ardhshme që mund të ndihmojnë prodhimin tuaj nga fillimi në fund: Fotografitë e fshehura, Drita & Ngjyra Veriore, William F. White International, Gallus Entertainment, Konsulencë për punimet e bakrit, 46 Menaxhimi paralel Cultural Industries Ontario North (CION).

Drejtoria e ekuipazhit

Punësimi i profesionistëve vendas ju ndihmon të mbani kostot e prodhimit të ulëta. Eksploroni Cultural Industries Ontario North (CION) drejtoria e ekuipazhit në vend që të paguani shtesë për një ekuipazh jashtë qytetit.

Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për skenografë, teknikë të tingullit dhe dritës, ose artistë të flokëve dhe grimit, do të gjeni profesionistë shumë të aftë të gatshëm për t'iu bashkuar projektit tuaj në komunitetin tonë.