Skip isi

RNIP

A A A

Sugeng rawuh. Bienvenue. Boozhoo.

Matur nuwun kanggo kapentingan ing Rural lan Northern Imigrasi Pilot Program (RNIP) ing Sudbury, Ontario. Program RNIP Sudbury dikirim dening divisi Pembangunan Ekonomi Kota Greater Sudbury lan didanai dening FedNor, Greater Sudbury Development Corporation, lan City of Greater Sudbury. Ing RNIP minangka jalur panggonan permanen sing unik kanggo para pekerja internasional, kanthi tujuan kanggo ngisi kekurangan tenaga kerja sing penting ing Sudbury lan komunitas sekitar. RNIP dirancang kanggo buruh sing duwe niat kanggo manggon ing masyarakat ing long term, lan yen disetujoni, diwenehi kemampuan kanggo aplikasi kanggo pendhudhuk permanen uga ijin karya LMIA-exempt.

Program RNIP Sudbury saiki ditutup lan ora nampa aplikasi saiki. 

 

Mangga pilih opsi ing ngisor iki sing ditrapake kanggo sampeyan kanggo miwiti.

Dibiayai dening

logo Kanada